:D

NEJ FÖR IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET DEBORAS FÖDELSEDAG HURRA HURRA HURRA!!

<3


DU ÄR BÄST!














idag har jag förövrigt fått min tandställning, den gör ont jättemycket :( men snart ska jag ta en alvedon och en ipren och sen åker jag till debora och firar henne , vi var och bowlade förut:) hihi. Just nu blir hon firad av sin familj och så kommer vi dit kl 8 ungefär :)



/rebecca


SOVA , sista natten utan ståltråd i munnen på några år

Ja , om jag inte har sagt det så får jag alltså tågbana i munnen imorgon. INTE kul, INTE kuuul! Idag har jag ändå varit i skolan. De va väl rätt soft. Eller ah , vi jobbade typ ingenting på svenskan och inget på matten xd inte jag iaf. Sen på lunchen va det jättemycket folk i matsalen och helt plötsligt kom kisaren eller va hon är fram till mig, emelie, bea, debora och jannis och ger oss en varsin yoghurt! x) Ingen annan fick , bara vi, helt gratis :O Hon är kul.

Imorgon hade jag tänkt att jag skulle ha ont i munnen efter att jag varit hos tandläkaren så jag kan åka hem och vila tills vi ska och bowla i stan och fira debora! På lördag har jag match mot skoghall , jag hatar att möta skoghall. Dom är elaka. Jag hatar skoghall överhuvutaget. Jaja, efter det ska jag väl hem och baka pizzabullar om jag får tid till det x) Sen på kvällen tror jag att jag skulle med debora och bea till en ungdomskväll i kyrkan eller ngt :p om jag följer med, får se hur de blir!

Ha en fin 29e januari allihopa. Den timma och 20 minuter som är kvar av denna dagen dvs.

/rebecca :*

daans!

yooe!
idag äre torsdag, vilket betyder att raggan börjar idag :D:D(Y) de kommer bli fett kul!
ska åka in till staden om 20 min :)
o imorn smäller de! ihihi 15 dårå :P grattis till mig :D

vill förövrigt säga att som ni nog har märkt så har jag o rebecca blivit lite småförälskade i lars winnerbäck, men han är verkligen aaaasbra! bästa texterna ever! (y) lovve it!

men nu ska ja kila vidare till bussen (:
CYA!
flyyt framåt, peace out!
/debora*

mys-musicccc.

GAH!
Lars Winnerbäck - Under månen
när jag hör den låten vill jag bara lägga mig på golvet och börja gråta som aldrig förr! Jag älskar den! påminner mig om något , kan inte komma på vad det är men jag kan återkomma med det om jag kommer på det! en MYS-LÅT helt enkelt! PUSS PÅ DEN! :*

/rebecca :*




ett snedsteg av förlåt som jag förlät
för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får
och då går det som det går
sen vill jag skriva allt jag sett så nån förstår
fast inga toner kan förklara hur jag mår






studiedag

jag har inte gjort alls mycket. vaknade halv ett, åt frukost, såg på tv, lagade mat, åt mat, satt vid datorn, åkte till doktorn, fick bricanyl inhalator eller va man ska kalla de, åkte hem, satte mig vid datorn. värdelös dag? JA!

Men idag är det ENDAST 4 dagar kvar tills vi åker till sälen!! Jag längtar sjuuukt mycket! Men det är rätt jobbigt att ja missar ganska mycke, men det hinns väl med det oxå. Åka snowboard med linnéababy blirde! :D jag tycker om henne väldigt mycket.

tisdag 27e januari

idag har vi vart i stan med polengruppen , inte så jättekul. Men allt kan inte vara kul i livet , eehe..

På fredag är det deboras födelsedag och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till henne så om någon har något förslag så är det bara att säga till, fast lite diskret! Helst inte här då kanske eftersom debora läser här. Du får helt enkelt hitta på nåt sätt ;) Men i alla fall, på fredag ,på deboras födelsedag, så har i taket lyser stjärnorna premiär på filmstaden. Jag vill hemskt gärna se den filmen! Har läst boken och det är faktiskt en av de bästa böckerna jag läst tror jag, sjuuuuukt bra! Men det hinns inte med ändå för vi ska fira debora på fredag! Vi ska bowla och senare så ska vi hem till debora o mys :) de blir nog kul :)

ha en bra afton ;)
rebecca



denna bilden togs för nästan exakt ett år sen, vi stannade i torsby för att äta när vi var på väg till sälen förra året, bildbevakad toa var det där, heeeh, kul att kissa på dom toaletterna. Sen så var det någon gubbe som kom och klappade mig på huvudet då , haha. Grymt kul dag var det!


ketchup med mindre salt


ja , nu undrar väl de flesta varför jag lägger ut en bild på en ketchupflaska. Men det är den där nya sorten! GRYMT ÄCKLIG! Alltså jag vet att de står att det är samma smak som vanlig ketchup och blablabla, men det är det inte! Den smakar typ jättekonstigt, det smakar inte alls ketchup! Jag skiter fullständigt i om det är mindre salt i min ketchup, för jag har klarat mig bra innan denna äckliga ketchupen kom så jag ska väl kunna klara mig i framtiden också! :) Tummen ner för ketchup med mindre salt! (jag kör på den med mindre socker) ;)

stackare som kom på detta aså. :( ;)
rebecca :*

två tänder mindre än igår

hallådär!
Precis nyss kom jag hem från tandläkaren, drog ut två tänder , de knakade bara, gjorde inte alls ont!
Okejdå, de gjorde lite ont, när dom hade i bedövningen. heeeeh.
Bedövningen har förövrigt spridit sig upp till min näsa xD
det är obehagligt för då har jag ju ingen känsel i näsan :o
Nu sitter jag här med två bomullstussar i munnen , inte så gott..
smakar mest blod. smaskens, host


imorgon ska polengruppen till stan till nån skola, minns inte va den hette.
Någon nära bergvik var det i alla fall!
Vi ska låna deras datasal , äta mat och sen gå på nån utställning o fika.
Slapp dag , sen på onsdag är de studiedag. soft!

nu ska jag ta nån ipren eller nåt för tandvärk. Man kunde tillomed få feber efteråt , så ja ska vila lite.

AJÖ!
rebecca


VM-GULD

Yes , nu har sverige raggat hem vm-bucklan i bandy 2009! go sweden! x)

lite onödig information är väl att marcus bergwall är gift med min pappas assistent, eller nåt, tror de va så xd jag tycker de är kooolt x)

/R


tröttttttt.

min mage går sin egen väg idag. heeeh.
sov till kvart över ett ungefär , de va väl gött.
telefonen ringde kl 7 imorse , farmors panna kokade x)
jag har bara sett på teve sen jag vakna, life!

min vecka är gaaanska fullproppad! såhär ser den ut (typ):
- måndag: skolan , sen tandläkaren dra ut två tänder
- tisdag: stan med polengruppen, orkaaa. Sen träning på kvällen
- onsdag: skolan, doktorn direkt efter
- torsdag: skolan , träning på kvällen
- fredag: skolan, tandläkaren o få tandställningen :S , KANSKE skolan igen , deboras födelsedag , fira henne på kvällen, hem, sova
- lördag: match mot skoghall, hem och packa
- söndag: åker till sälen!

PAH! jobbig vecka! jag pallar inte -,-


godkväll

rebecca


lördagi.

jani,
idag va ttyp första dagen som jag har sovit lite länge, (dock bara till 11, belv väckt -.-')
sen ja kom hem från usa alså, o sov inte länge när ja va där heller för den delen.

har inte gjort mycket idag typ legat på min säng o lyssnat på musik, o skickat sms,  älskar lars winnerbäck! <3
o det snöar massa idag, igår oxå... fick en snöboll i huvvet när ja skulle gå till bussen, de gjorde ont x)
de är iaf jobbigt med snö... så kallt o blött, man lite mysigt ändå (:
min lillasyster är förövrigt skitjobbig, och jag måste städa för mamma är typ sjuk så hon orkar inte o pappa är inte hemma, så jag ska väll ta o vandra här ifrån snart o ta o dammsuga..

hade tänkt o göra min gymnasieansökan nu oxå, men ja fatta inte hur man skulle göra de va askonstigt, tyckte ja iaf, så ja tänkte att ja skulle göra de i skolan eller nåt ._.
o snart börjar alla nationella prov oxå, feeet jobbigt .____.

men nästa vecka börjar dansen, FETT KUL! ska ju dansa både street o ragga iår :D:D
o så FYLLER JAG ÅR på fredag, 15 blir ;) hihih

men nu måste jag nog ta o dammsuga...

det kallas tvivel det där som stör
det kallas för en klump i magen
och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
en obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
det känns tomt - eller hur?
<3



bild från usa.

längtar as  mycket till trysil o är fett peppad nu när de snöar massa,
men allra helst vill jag ha sommar!  sommar är nästan de bästa som finns! <3
/debora*

jag är trött.

rubriken.

Spelade match förut , gick inte så värst bra, förlora med typ 5-1.. Det går inte nåt vidare bra för oss i serien, men på cuper och sånt så går de super! Vi gör inga mål, vi är som färjestad xd spelar bra men gör inga mål. ioförsej så har färjestad börjat göra mål igen , hoppas de blir så för oss också snart!


ikväll ska jag till Linnéa. Det blir skoj! Orkar faktiskt inte sitta hemma helt själv och ruttna. Mamma och pappa ska också till skruvstad fast till ett annat hus dock ;) på 50års kalas.

Igår var jag och bea hos debora. 'åt varma mackor o gjorde chokladpudding! :) de va mys! Sen var vi tvungna att åka hem ganska tidigt för jag skulle ju spela match.


RUBECKK

jag är mätt.

blomma, hihi. JAG VILL HA SOMMAR NUNUNU!!


Igår var jag, debora och bea i stan! Först gick vi och åt. Sen gick vi till H&M och konstaterade att vi har börjat ogilla H&M! Det är bara bra om man ska köpa "bas-kläder", typ helfärgade linnen. Vi gick därifrån. Sen gick vi runt lite, jag köpte en tunika eller va man ska kalla det på vila , sen köpte jag en tshirt som de stog "save water shower with a friend" på veromoda (debora köpte likadan fast blå , min var vit, iallafall, vi fattade liksom inte vad dom menade, sen när jag kommer hem så tycker mamma att jag är jättedum för att det betydde ju "spara vatten , duscha med en vän" , men vi trodde ju att dom menade rädda vatten dusch med en vän, och fattade inte riktigt. heeh) sen så köpte jag ett vanligt svart långt linne från ginatricot och skor från dinsko :) När vi var på vila så kom sofia! Det var ju trevligt att träffa henne , kul person! :D Vi gick vidare med henne i nån timme kanske , sen åkte vi med bussen hem. Sen åkte jag till sporthallen direkt nästan. Kollade på 95 match och sen tränade :) Stod i mål! Jag ägde! x_X släppte bara in 1 mål :)))

Snart ska jag städa mitt rum litegrann, sen åker jag till debora. mysigt. har börjat fundera på hur jag ska ta mig dit och hem! probläääm. buss är så fukking dyrt nu för tiden!

jag längtar till sälen , vi åker om endast 8 dagar!! GOTT!

jag längtar till trysil oxå, vi åker om typ en månad , kul!

Oxå längtar jag liite till polen , kallt men kul ändå! :D

rubeckk :*

jag är kall.

jag är kall om handen, den högra, de är jag alltid när jag sitter här, de är knepigt.
iaf så har jag haft en jäätttemysig dag med min bästa vän rebecca idag (:
vi typ snackade om alllt myys, egentligen oöt o skriva det här eftersom hon precis skrev om det i inlägget under, men ändå x)
eftersom jag tycker om rebecca så ska jag härma henne o göra en längtar till lista ;) den låter såhär:
1. 30 januari, fyller ju 15 för tusan :D
2. trysil! kommer äga fettt! eftersom rebecca o kanske bea ska med :D
3. polen, slipper skolan en vecka ;) men de kommer bli kallt!
4. 3G i alingsås, men ja vet inte om ja får åka dit men jag vill:D
5. SOMMAR!
6. NYHEM! träffa alla folk (: 
7. HAMPE! träffa folk (:
8. JOSEFINE! 
9. åka moped med rebecca o andra resten av sommaren (:
10. börja gymnasiet, de är kooolt, hoppas jag. ;)
finns mer o skriva men pallar itne nu;) 
sov gott! 
/debora*

 

jag är kissnödig , haha

ja, rubriken säger det mesta. heeeh. Jag har vart med debora idag. Det var mysigt, vi kan prata om allting typ :) de är skönt :)))) sen när hon åkt hem så blev jag supersugen på o'boy!! De är jättegott! Så jag blandade ett stoooort glas! :D


Vi kom även på en sak som vi ska göra på deboras födelsedag förhoppningsvis! de blir myyys :D

Längta till , top fem!
1: sälen! slippa skolan i en vecka , missa ett nationellt prov , heaven!
2. trysil! tillbringa hela veckan med mina undebara vänninor! :) förhoppningsvis får bea följa med! :)
3. polen! Slippa skolan en vecka till! dock inga nationella prov då.
4. gå ur nian! ja , vad är INTE bra med att gå ur nian? everything is great youknow , förutom att man inte träffar sånt folk där lika ofta :/ de suger
5. sommar! glida runt på mopeden , åka och bada när som helst! guuuud vad skönt!!

gokvällen :*
RRRR


lina är söt :* tihi


söfft.

tja!
nu är jag hos min bloggvän ( även mer än blogg vän men ändå) rebecca iaf :)
vi lagar mat! västa duktiga är vi, jag har skalat massa potatisar, för vi ska nämligen göra potatismos, o fiskpinnar! vi avancerar om man jämför med hamburgarna vi brukar göra ;)
idag vare iaf skola, de va söfft, fast vi har hemkunskap på måndagar, jag gillar inte hemkunskap, de suuger, vi gjorde nån äcklig skinkstuvning ;s
men slutade halv två, de va söfft, o jag gjorde inte nånting på b-lagstiden, o på engelskan såg vi på film, söfft!
idag har jag börjat säga söfft till allt, de är söfft, x) ehehe ja är knepig,
o jag har fått en ny favoritartist, eller kanske inte favorit men ändå, han är bra iaf;) lars winnerbäck ;) han äge r! :D ihihi
sen ska vi sjunga singstar, de är skoj, fast ja suger åp de o förlorar alltid, höhö.
snart ska vi söka gymnasium oxå, nves blir förmodligen för mig o beckman (:
nu har jag varit trevlig o skrivt lite ihih,
jag saknar josefine. kom till mig!

jag vill ha sommar oxå, de tyckte jagatt domhära vattenkannorna förmedlade väldigt bra. ehehe.
/debora*

hejdu dundertråkiga söndag

jag ogillar söndagar starkt! Jag sov faktiskt till halv 12 idag bara, jag måste verkligen börja gå upp tidigare! Så fort det blir helg så sover jag till halv två om jag inte har något planerat. Det är verkligen tummen ner, för jag blir inte trött när jag ska sova på kvällen innan jag ska till skolan! Får bli ändring på de :)

jag läste på någons blogg förut lite rolig onödig fakta liksom;

  • hitler hade bara en testikel - whaaaat? who cares liksom x) fast det var ändå lite kul x) heeeh
  • Oman är det enda landet i världen som börjar på O - jag säger bara: coooooolt :D dit ska jag fara någon gång
  • det är omöjligt att nysa med öppna ögon - ska testa :)
  • fjärilar smakar med fötterna - det vore ju ganska opraktiskt, då kan man helt enkelt ställa sig på en blomma och smaka liksom. heeeh
  • hypernervaukustiskadiafragmavibrationer = vanlig hicka - eeeeh , okej? "åhnej! Jag har hypernervaukustiskadiafragmavibrationer" liksom x) ska börja med det! x)

jaja , de var väl bara det jag var tvungen att skriva! Tyckte det där sista var lite kul faktiskt x)


new design..

alltså , jag kände mig så ledsen över att vi liksom inte hade nån egen header skit på våran blogg x) så jag gjorde en! dock så är det übergamla bilder och dålig kvalité och blablabla. Men jag blidde så trött på den gamla tråkiga sidan x) heeeh

yummiiie

Vill bara inflika eller va man ska kalla det att jag tycker om mina parfymer fettmye! :D Replay , fick av bror i julklapp! DKNY, man kan säga att jag fick den i julklapp också ;) för jag fick ett presentkort på kicks och köpte den :) men ja gillar dom väldigt mycket! :D tihi

rdanielsson

kyla outsiide.

idag vaknade rebecca halv två.
då skulle rebecca äta frukost.
men de fick hon inte göra.
för hennes mamma lagade mat.
sen skulle rebecca på hockey.
färjestad vann mot rögle med 6-2
nu mår rebecca inte så bra.
hoppas det går över.
rebecca ser på körslaget
rebecca hejar på erik.

rebecca tycker även att debora ska skriva här.
hon kan faktiskt inte påstå att hon inte har haft tid
sen hon kom hem för de har hon faktiskt haft!
 

                                                                                                                                                    ajöken, REBECCU


min julklapp som ja fick av debora igår :) gillar det starkt! nagellack och armband var det :)

hejhäst :D

idag har jag varit i skolan. dryyyygt. sen for vi hem till deburr. pratade med josefine i telefon! Av någon knepig anledning trodde jag att hon skulle ha värsta basrösten x) de hade hon dock inte ;p jag var tvungen att höra hennes dialekt också för deburr sa att den var gullig xd de va den oxå! Sen åkte vi till sporthallen, jag hade fått för mig att matchen börja halv sju men den börja halv åtta (a) , vi vann iaf! 3-1 , så nu är vi i dm-final! kuuul :) den får jag inte missa :) Sen åkte jag och debora hem till mig sen kom bea oxå, jag somna xd socialt, men ja va aaaastrött! är fortfarande , men ja orker inte duscha , och de måste jag innan ja ska sova. och jag har en känsla av att vattnet är kallt :S Nu sitter jag här och typ skriver me henka eller ngn på msn x) och jag dör snart, för jag måååste duscha. Fick även julklapp från usa idag av debora! :D jättepraktiskt nagellack och ett armband! jättefint :) tack! :D<3  nu måste jag verkligen duscha ajöö!

rebuckk


babambambamb

hello. vi pratar lit konstit irag. vi hoeppas ni förståer äendå. vi er lit knas.
debora haer fåett en juelklapp utå rebecca ira.
 vi skall byete veckans bäby.
villru vae väckens bäby? you can say it right here right now.
nothing is impossible
rebecca och debora veut int va vi ska bäre på kroppäen imoern.
debeora funderar på att hea leggings imååern.
hon spekuleraer litegrän.
de vaer väeldigt sveårt att skrive såher.
vi sjung en brea låt föreut. den hette drenge som meg.
den  var brea.

hejråh. end of the storyyyy.
rebeeec and debööör


jag hade en gång en båt.. tralala

jag är lättad. dels för att debora kom hem helt oskadd x) och för att jag har kommit på liksom , nves- varför inte? x) de ska nog funka. Det är ju inte bara bild , de är foto o formgivning o sånt oxå, det tänker man inte på när man hör de. och de har jag inte tänkt på när jag har vart sådär osäker. men nu är det ett annat problem- vad ska jag ha som andrahands val? xD det är en klurig fråga. jag får klura på den ett tag till ;) byyye!

rebeccu


lördag, 10e januari

jag har kommit på en grej , att det är första gången jag använder denna tröjan detta året x). Jag har även kommit på att jag inte skrivit här alls mycket när debora varit borta , de känns liksom inte bra att skriva dundermycket när hon inte skriver nåt alls typ (x debora ska smsa mig när hon kommer till sverige , men ja tänkte , att om hon ska ringa till bea , så kommer ju hon inte kunna svara när jag skriver tillbaka till henne, och jag kommer inte kunna skriva tillbaka till henne heller för jag har endast 10 kronor kvar på mitt telekort x) får se till att jag är med bea då ;)

om ni ville veta förresten , så förlorade sverige junior vm finalen mot kanada. jag var inte så trött :) för jag och beatrice hade köpt burn. Jag kom tillochmed på en hemsk sak förut, att när debora har vart borta så länge så känns de som att hon liksom inte brukar va med mig o så, hon har helt enkelt vart borta för länge! men huvudsaken är att hon kommer hem till mig igen! och mamma påstod förut att jag skulle sluta prata om debora , (för de gör jag tydligen mycket xd) för att jag inte skulle va elak mot bea (?) och jag bara " men daaah , bea saknar väl också debora dummieee!" x)

nog om det. i skolan har det inte hänt så värst mycket vad jag kan komma på. förutom att våra engelska och mattegrupper har ändrats , fast inge mycke , de är bara att vi har matte och engelska med hela klassen istället för blandat med C. Det är faktiskt lite skönt , iaf dedär med mattegrupperna. Nu är vi inte lika många, o de är ju bra.

Sen så har det ju löst sej med nationella proven. Alltså jag ska ju till sälen, och då missar jag dem. fast jag ska göra dom i efterhand eller va man ska säga, :)



jag har ju varit i stockholm också :) de var väl trevligt. hotellfrukost <3 x) jag , anton och jessika var inne på nk , holeyshiet! vilka dunder brats! jag visste liksom inte om jag skulle skratta eller gråta x) dom hade massa märkes affärer där inne. lol säger jag bara. kände mig faktiskt underlägsen , sen så kollade vi jämt priset på en jacka , 5000 kosta den , gosh , jag som har svårt att lägga 400 på ett par skor!!  jag ska inte flytta till stockholm , jag tror inte att jag skulle trivas där ;p

gonatten
rebecca :*

han heter kaj , han heter kaj, rajrajrajraj

o han är gla , o han är gla , rajrajrajra

jag o beatrice ska se på juniorvm typ, inatt eller va man ska kalla de, halv två iaf. Sverige möter kanada, de blir en spännande match (; på onsdag börjar skolan. och imorn är det endast en vecka kvar tills debora kommer hem! :)))

godkväll
med vänliga hälsningar rebecca. (;

1a januari 2009

Hallådär.
det har ju hänt endel sen jag skrev här sist. Numera är det ju jag som skriver här eftersom debora är i usa, men när hon kommer hem igen så blir de ändring på det! Den 27e december åkte vi ju på cup i falun, slutade som 2a, jag gjorde 3 mål och nåra assist, typ två kanske. Vann alla matcher utom finalen :s surt. Fast vi vann mot det laget i gruppen.

dagen efter ja kommit hem åkte jag och beatrice till stan. Köpte en tshirt typ , XL så att ja kunde ha den till leggings :d också köpte jag smink. Var tvungen att spara lite eftersom jag åker till stockholm på lördag (:

nyår firades dagen efter hemma hos sebba. Vi var 11-12 stycken tror ja ;p det var stenkul! jag och linnéa kom först dit, vi gick och prata lite med sebbas lillebror. gullig va han :D Sen ramla resten in. Vi gick ut och smällde bomber typ ;p jag typ frös ihjäl för jag hade bara leggings o den där gråa tshirten som ja köpte , och jacka o skor förstås. sen gick vi in igen. åt tacos. Sebba lärde oss en lek! x)  fast man skulle egentligen ha sprit till , men vi hade cola istället :D
leken var liksom att vi sjöng en sång som gick ungefär såhär:
- alla som är födda i januari månad januari månad januari månad, alla som är födda i januari månad reser sig upp nu!
(dom som är födda i januari reser på sej)
- fyll glaset till toppen och töm det till botten.
(alla väntar på att de som dricker ska dricka upp allt som dom har i glaset, sen en kort applåd xd)
- tänk för det är gratis, gratis, gratis. tänk för det är gratis, gratis, gratis
(slår armbågen och näven i bordet varannan gång)

skitkul lek var det faktiskt x) men så himla värdelös ändå xd sen såg vi på american pie the wedding xD sen var det tolvslaget :)  sen gick vi ut igen , och så skulle vi smälla en raket , en sån som flyger upp o så nivet , men marken var så hård så det gick inte att sätta i den där, så vi satte den i ett bord, men när vi tände den så fastna den i bordet , så den flög inte iväg, o då var det bara att springa som fan xD så blev de en himla fet smäll x) de va kul.
sen somna vi (eller jag iallafall) typ halv 6. sen gick vi upp halv 10 typ, låg och sega till typ 12 för då skulle michi och johanna åka hem, också åt vi frukost, sen kolla vi på erik (sebbas lillebror) när han spela xbox jättelänge! xD sen kolla vi på harry potter , men ja och linnéa han inte se klart för vi skulle hem , åkte till grums och hämta pizza och sen hem till mig och äta :)  nu ser jag på parlamentet 10 år.  blir nog att sova länge imorn! gott!

blev ett långt inlägg för att ta igen eftersom ja inte skrivit på länge :)

godkväll
rebecca



bild från liljedal hos sebba, när vi lekte leken x) herreguuuud va ja skratta xD
lägg märke till att det står typ asmånga cocacola flaskor på bordet , det var typ 10 st. och en fruktsoda (ninni är udda xD) och en pepsi (johanna och michi är också udda)

RSS 2.0