hihi.

halllå.
här igen har varit en spännande helg må ja säga ;) höhö.
fredag: först skola, typ tråkigt eller de va väll kul om man inte räknar med lektionerna x) utvecklades först på morgonen de va ju trevligt x) sen efterskolan for ja hem o hjälpte mamma o tvätta fönster o hänga upp gardiner o sånt.. sen åktej a till beckman, dit kom även lina, bea, robin o alex, de va ju trevligt förutom att robin tog mina strumpor!
o jag o bea lekte titanic på beckmans altan x) hahaha mysig kväll iaf :)
lördag: va först hemma o städade o sånt, sen for jag till staden med rebecca o bea, wera blev :) myys, vårat lag "hmmmmm.." ägde lätt! hihih. sen hände vi på donken en halv timme innan vi tog bussen hem, åkte över kil, de är drygt, men ja o bea va flum så de gick ganska fort ;) en kul grej som vi skratta asmke åt va såhär.
bea: oj, de lät! :O
jag: ahh, vi åkte ju på sånna här vita streck då blire så ;)
bea: aaaaahhhh!  
de va askul, även om ni kanske inte fatta men ändå x)
sen på kvällen va jag bara hemma, har börjat sticka sockar :D  trevligt :)
söndag:  först adventsgudstjänst på universitetet :) de va myys, sen hem o äta massa mat o sånt, sen har ja typ stickat på mina sockar ;) o nu sitter jag här :)
trevlig helg ;)

måndag imorn, ny dag, ny vecka, ny månad men många nya spännande upplevelser! :D höh
tex så börjar julkalendern imorn, den verkar dock astråkig x) men de märks väll!
keep smilin! /debora*

söndaag

hejalla'
det var en gång en rebecca som satt i soffan på en söndag och kollade på vilddjuren. den filmen är lite småkul sådär. den är ganska lik madagaskar om man tänker efter x) hihi. fast ekorren är bäst! :D
idag har jag i alla fall inget att göra. men de brukar va endel på tvn på söndagar. det är andra avenyn ikväll. det är bra.
sen så tycker jag att debora borde skriva lite mera här! håll med?

hejra




Jag vet inte riktigt, men det är något speciellt med K-brunnar.


rubrik typ

bild i början av inlägget! woho , vi avancerar!




söt bild förövrigt , den ger mig vår/sommar feeelings. nu är det lite slaskvinter , snöar o försvinner direkt typ. tråkigt väder måste jag säga!


hejni!

idag vart det fredag. fredagen den 28 november dessutom , nu kom jag på att kellan fyller år idag! grattis te henne, även om jag är ganska säker på att hon inte läser detta. hm.. idag var de typ skolan , började med studiepass. det är nog det tråkigaste på hela veckan! förutom att jag gick ut till emelie, jannis o johan som satt i korridoren på sin franska. det lättade lite på min dystra lektion. Sen var det so , jag kan meddela att debora fått sitt första ig! xD haha , men debora, det löser sig ;) tror de va hennes första ig iaf? whatever, syslöjd. jag är arg. jag är så ***** förbannad. usch. inte mer om det idag. lunch engelska. vi hade ulf! de va skoj, för jag får 6an flashbacks! inte för att 6an var en bra tid men so lektionerna med ulf var alltid lika roliga! *HOST* också var dom lite stökiga också.. hih! Sen hem och städa rummet , behövdes verkligen! senare kom debora , sedan ramlade robin, alex , bea och lina in lite då&då ;) sjöng singstar. Jag ägde. Sen efter att robin o alex åkt hem så spelade vi mario cart! jag ääääägde! varvade dom hela tiden ! ;) sen åkte dom hem så fick jag städa massor helt själv! :( men det gick ganska fort ändå. imorgon ska jag, debora o bea till stan på wera. mysigt! :) sen på kvällen vet jag inte om jag ska va med debora ? de märks. jag har ingen lust att sitta hemma med min mor och far nämligen, jag tycker det är dööötrist.

nu ska jag sova o lätta mina tankar lite! hahahah fult de lät.
men hejdå! R

hihi

jag skriver två inlägg idag för att jag känner för det! :) Imorgon ska jag till tandläkaren och förmodligen få tandställning :s eller ah , märken typ , innan man sätter in den. annars blir de nog operation, eller både och. jag hoppas på enbart operation.. Sedan blir det till skolan och efter skolan åker bea, jag o debora till stan! tänkte kolla efter nya kläder. hahaha , logiskt xD nu ser jag på bonde som söker på sin fru! jag tycker det är knepigt att alla blir kära i bonden! det är ju inte självklart att man blir kär i bonden , men konstigt nog blir alla kära i den. mystico.
och förut så satt bögarna o prata med varandra , så krama dom varann och pappa bara "nej nu vill vi inte se nån puss!!!" xD haha , jag tyckte de va kul x)


hey , R


tjohej!

hej alla hästälskare!
idag har jag varit i skolan, utvecklingssamtal.
idag har jag inte fått dålig kritik på mitt utvecklingssamtal
idag har jag utvecklats.
idag har jag varit tråkig
idag har jag haft musikprov
idag har jag uppfattat att jag suger på musik
idag har jag upptäckt saker
idag har jag lekt med beatrice
idag har jag sett på mysteriet på greveholm!
idag har jag även sett på diselråttor o sjömansmöss!
idag skriver jag en tråkig text.

från det tråkiga till det roliga! :
- jag älskar min hund!
- men du har ju ingen hund!

HIHI

nyp i kinden*
R




här på våran blogg bjuder vi på oss själva! :) / rebecca och debora


veckans babe.

yooooe! :D
ny veckans babe igen :D skulle ju kommit igår men de glömde vi bort x)
denna vecka äre iaf josefine gren! :D min kära vän som bor i kristinehamn :D
förhoppningsvis så kommer hon hit o hälsar på i helgen så då tyckte vi att hon skulle få va veckans babe denna veckan :) o så klart för att hon är en babe  :D tihi.

i e iaf soft, för vi hade tre lektioner bara, åkte hem halv ett för vi hade ingen franska o skulle bara se på film på tyskan så vi behövde inte de.... hihi
hade förövrisläxförhör idag, gick asdåligt! kan bero på att ja inte hade pluggat nånting o så fattar ja typ ingenting av historia x) jaja, så kan de bli ibland ;)

snart ska ja iaf på konfa, de blir nog mys ;)
pussi /debora*

surmuuuus.

hejni.
min mamma är grinig idag. hon har läst mina självutvärderingar o hon tycker att jag är otrevlig(?) , det är tydligen otrevligt att skriva "jadu jag vet inte" och "jag trivs bra jag". Jag ser inte det otrevliga i det hela, hm..
sen ska jag i alla fall till tingvalla , suck. Jag har liksom redan konstaterat att jag inte tror att jag vill gå på samhäll eftersom so och språk inte hör till mina favoritämnen. Jag antar att handel typ, är samhällskunskap? ib ska jag inte heller gå för jag orkar verkligen inte engelska i tre år. nu ska jag i alla fall äta, får se vad som händer sen... :o

R


wallander

tja alla coola.
jag ser på wallander, fast deär reklam o nyheter nu. den är läskig, alla dör ju liksom.. min datasladd är cp. den glappar så jag måste sitta o hålla i den. de är jobbigt. undrar om de går att skaffa en ny?
whatever. nyheter är spännande. not. eller jo ibland faktiskt. hihi. imorn är de dags för en ny veckans babe. mysigt :)

hejdåalla. R

helg

jahani
idag är det lördag. fast söndag egentligen eftersom klockan är 10 i ett ;) jag har i alla fall spelat match , vet inte vad det blev för resultat men vi förlorade i alla fall.. sen hem till mormor o morfar o se på hockey. de sög. sen hem o göra mig iordning för att sen fara till vålberg med debora till robin. sen hem igen o duscha o sitta här. höhö.. Imorn blir de i alla fall lite plugg o sen andra avenyn på kvällen :) tjo! R


debora är söt.

torsdag

idag har jag varit i skolan. de va inte värst kul.
Sen blev det träning o jag sög!
Nu ska jag till mormor o morfar som inte är hemma
och kolla på hockey. tjo!

sket.

jag vill inte gå gymnasiet.
va o kollade på gymnasium sak ikväll med rebecca o hennes pappa,
de finns verkligen ingenting som verkar kul o gå känns de som! suck, jag vill inte ,
jag o rebecca kom fram till att vi sska ta ett sabbatsår o leva livet på gatan, höhö.
jag orkar inte med gymnasiet, sskket också...

idag så snöade det iaf :D de va ju mysigt!
kom sånahär jättestoora flingor :D supermysigt! varade dock inte så länge, allt bara försvann :'(
men de kommer väll mer nån annan dag :D förhoppningsvis! :)
jaja, orkar inte skriva, är fortfarade depp över gymnasieskiten!
gaaah!
pussi /debora*

makeover

Tjenamossen!
Vi har gjort om lite här! Det blev lite misslyckat för vi har ingen bra header. menmen.. Vi har i alla fall ändrat text stilen i inläggen! Jag tycker de blev bra! Den gråa "looken" har blivit lite tråkig har vi kommit på, så vi tog bort den. Jag kan inte påstå att denna är så väldans rolig heller, men vi tänkte fixa den nån gång!

Ny veckans babe förresten! Deboras lillasyster desiré! Jag tycker hon är gölli :D Dock är hon grymt jobbig men de skiter vi i för tillfället ;)
Idag efter skolan så har jag i alla fall vart med debora! Vi prata mest, o sjöng singstar! Jag har nämligen fått den nyaste singstarskivan , abba. Jag har dock ont i halsen o så nu så jag kunde inte sjunga idag. Därför vann debora. Hon har aaaaaaldrig vunnit över mig förut faktiskt :o.. illa xD Nu ska jag klampa in i duschen o sen ska jag göra iordning lite för imorn , sen blir de nana kudden (a) :)
Hejdå, R

piiiip.

tjenis.
nu är det söndag kväll o jag är hemma igen, har hänt massa saker denna helgen.
fredag: begravning först, sen hem till sofia en sväng o sen till bea o kolla in idol :D
lördag: gick upp tidigt åkte till kristinehamn o träffade josefine :D myys, kyrkan där på kvällen jag tvingades va med i en tävling, jag söög x)
söndag: vaknade upp i josefines rum o spenderade dagen med henne, gjorde inte så mke, for till karlstad vid 4, dansade o sen hem o duscha o äta o sånt.

o imorn är det måndag och då har vi mattediagnos direkt på morgonen :S hoppas de går bra måste jag säga!
men vi slutar iaf halv 2 :)
o då ska jag fara in till stan o fixa pass, åte ju till USA den 17 december :) jippie! ganska nära nu :)
aja.
här kommer en liten bild på mig o josefine :D

tihi pussi /debora*
blomma.

brrrrrruo

jag vet inte va brrrrrruo betyder, infall bara. Men de kanske betyder någonting någonstans. Who knows liksom? ;)
Jag vet egentligen inte varför jag skulle skriva nu för jag har ingen aning om vad jag ska skriva x)
Tänk om man skulle ha en x-box värld i sitt huvud , spännande. Jag ser på reklam om ni inte fatta re!
mjoo. HEJSVEJS. R
söta nilssonsystrar må jag säga!

lördag.

hallåi.
nu är jag i kristinehamn hos josefine :D de är mke kul! :D
kom hit kl 13 idag, då gick vi till nån lekpark o gungade o lekte ;) o tog lite kort :D
o sen gick vi till coop forum o köpte wienerbröd x) dom va jättegoda :D
o sen gick vi till lidl o köpte chips o godis x) hahahah! tjocka, host.
o sen vandrade vi hem till henne, de va asjobbigt för de är massa långa uppförsbackar o ja hade en tung väska och mina skor skavde ._. men de va mysigt ändå ;)
haha vi vet inte vad vi ska hitta på, men vi hittar nog på nått;) hihi.
pussi. /d.


lördag

hej alla vänner o ovänner. x) höhö..
Jag har inte så mycke att skriva men eftersom debora aldrig skriver så får väl jag göra de o försöka behålla dom läsarna vi har x) två stycken kanske! alltid något! I alla fall så har jag precis vaknat o ätit frukost. proooppmätt är jag för pappa tvinga mig att äta upp min macka :o bläää. Igår så såg jag, bea, robin o debora på idol x) höhö.. Jag blev i alla fall ledsen när robin e åkte ur! :( äckelmålbrottsjohan skulle åkt ut, han kan inte sjunga alls ju! han åker ut nästa gång, jag ska ringa o rösta minus på han , om de går. så han åker ut!


Idag ska jag på match, mot hertzöga. Jag vet inte om jag spelat mot dom förut :o har nog inte kunnat vara med då. blir nog jobbigt för jag har fått en känsla av att jag kommer spela center och att vi inte kommer vara många avbytare. Det blir en jobbig känsla för jag har ont i halsen o skit. På våran träning i torsdags sööög jag verkligen! Ingenting funka , typ.

Ikväll kommer förmodligen linnéa o co. hit tror jag. de blir skoj!
Och jag börjar sakna min mössa för jag kom fram till att jag skulle behövt den idag. :( buhuh!

hejdå

R


en rubrik är en rubrik tills rubriken tar slut

fyndig rubrik vill jag börja med att säga :) Idag har jag vart lite oglad. Det märktes nog lite överallt. I skolan , hemma, på träningen o hos mormor. höhö. Men imorn kommer jag vara glad för då är inte debora i skolan! xD hahaha nejdå skoja bara. Jag kommer gråta en liten skvätt, fast i smyg då.



sträck! hih!
imorn ska jag i alla fall till skolan en sväng! Sen så blir de väl hemåt. På kvällen så ska vi se på idol, bea, robin o jag x) debora får inte vara med. På lördag har jag match, mot inga mindre än hertzöga. Dom är konstiga tycker jag. Men jag har nog aldrig mött dom , men ändå x) det smärtar i min mage, påbörjad mensverk kan det även kallas. om någon vill veta. Min mamma sa även en lite rolig grej förut xD hon hade nämligen tappat bort sin plånbok. Så i något sammanhang så sa hon helt utan förvarning "skit på en sticka!" , o då blev jag liksom "öhm.. okej mamma!" sen börja ja skratta x) skit på en sticka liksom , vilket konstigt uttryck x) Nu ska jag gå o dejta kudden! Ha de göttish allihopa. Skit på en sticka! hihi x)
rebecccccca


det här är en rubrik.

hejpåersötbarn.
rebecca är kul tycker jag! :D hihi.
idag har det varit en kul dag minsann!
på mattelektionen hade jag o bea askul! de va såhär.

debora säger: men vill du inte?
bea säger: jo, de klart jag vill, men de är ju första gången så jag är lite nervös, men de ska nog gå bra, vi har väll benskydd?!

HAHAHAHAHAHA!

o sen lite senare, när vi har skrattat ett tag x)

bea säger: eller de är ju inte första gången, vi har ju klamydia du o jag.
debora säger: juste! de minns ja inget av ja va helt lost den gången!

HAHAHAHAHAHA!

ja, vi har sjuk humor, men mest bea, för jag snackade faktiskt om ifall hon ville umgås med mej o lina idag x)
men hon började snacka om klamydia o sånt XD hahahahah!
ni kanske inte fatta grejen med benskydd, men de va beckman som sa de en gång hihi. kul iaf;)
aja, lev! o gå inte mot ljuset! /debora*

rubrik

det var en gång en gubbe. Han hette adolf. Han var en ond man. gissa efternamnet

onsdag

yo! broe!
vi skriver varannan bokstav. det är skoj. hihi
idag har det varit en spännande dag. hihihihihihihihi!
Vi är fokuserade av vart vi är. Du älskar mig ers höghet.
vi vet inte vad som kommer att skrivas för vi skriver varannan bokstav. det blir ju skoj!
Idag hare spelats hög musik av små pojkar från torsby!
Vi har nämligen vart i stan och kollat på samhällsprogramet på sundsta.
hejdå!

god jul getar!

tisdag

spännande dag må jag säga. Not. Men ändå. Vi hade idrott, de va kul, vi kastade frisbee (o de stavas?):D , de va askul, mitt lag vann o vi hade jättebra rörelse o värsta spelet också! :D dretingkul varde :D Engelskan var dock inte lika kul. Men jag har i alla fall fått veta att jag har utvecklat min engelska, höhö.. o de är ju kul att höra x) So'n var inte kul. Jag har kommit på att jag suger på so, ändå ska jag kolla på samprogramet imorgon! Haha , lyckat.. Jag o sarahaffling hade olivkrig i matsalen xD de va kul. Men de tyckte dock inte mattanten så vi fick gå o plocka upp alla oliver xD haha. Grymt kul! Sen hade vi tyska i hemkunskapen, då tänker man ju att man ska baka nått typ. Men de skulle vi inte. Vi skulle jobba. Men vi satt mest o prata oså x) omvärldskunskap är ju något spännande ovärt också. Sydamerika har jag lärt mig om idag. höhö.. Men jag o angelica hade i alla fall kul xD haha , men de går vi inte in mer på.. xD

kul text jag skrev nu. tänkte lägga in en bild eftersom vi måste fylla på lite för jag råka ju ta bort alla bilder.
plupp sa fisken o hoppa i vattnet! /rebecca


vi äro så snygga vi, blubb blubb!

rebecccca.

jag är lite dyster för idag har jag tagit en spruta som gjorde ont och jag har råkat radera alla bilder här o så, och som straff får vi en massa fula bilder här istället , på mig. dystert. Blir ju inte direkt bättre av att alla tjatar om vad jag ska gå för gymnasium , o jag säger att jag helst vill undvika det samtalsämnet punktslut.

/R

omväxling

tatatata!

jag funderar oxå på meningen med den rubriken. höhö.
iaf så är de måndag igen, skola igen..

idag i skolan hade vi inte några vanliga lektioner igen! :O advanced.

för vi ska va med i nått miljöprojekt eller nåt :S fatta inte riktigt va de va, men vi hade  temadag o startade dedär projektet idag, de va astråkigt!


 som ni märkt så har ju beckman varit sååå otroligt smart o raderat typ alla våra bilder! hahah!
jaja, vi överlever, ;D
men bara för de så kommer de en snügg bild på min kära vän beckman nu ;D


 nu äre även ny vecka vilket betyder ny babe! :D
denna veckan är de robin lundkvist eftersom han svarade rätt på våran tittarfrågaSLASHläsarfråga först :D(Y)
så då fick han äran att vara veckans babe denna veckan, trevlig vinst må ja säga ;D

 aja, jag har nyss ätit våfflor så för en gångskull är jag mätt! :D
o jag fryser om fötterna o högerhanden -.-'
ajö! /debora.

mooonday

hej alla glada o oglada! idag är de måndag , o de betyder även monday på engelska har jag lärt mig. och måndag är ju månens dag. hihi.. Idag har jag fått mässlingen , heheheh... not. Efter skolan åkte jag till stan o tog en spruta. ont gjorde de, men svimma inte denna gången iaf. Sen vandrade jag o mamma till konsum i mitticity o handlade. Min pappa fyller ju hela 46 år gammal idag. Hans gråa hår börjar knaka fram ur hjärnan på han.. hihi. Så nu är mormor&morfar o farmor här o firar honom.

plupp sa fisken o hoppa i vattnet. /R

oooops

haha ojdå xD nu råka jag ta bort nästan alla bilder vi har xD smidigt av mig xD så nu är de ett kryss på nästan alla ställen de va bilder på xD grymt osmidig jag kände mig nu! hahahah, soooorrry! då lägger jag in en ny bild! :D En grymt ful bild dessutom för att visa min sorg o min förlåtelse x) höhö


söndag - trötter

hej hopp gummi *piiip*.

Idag var jag på match , förlora med 2-1 :( vi borde ha vunnit för vi va bättre! Men jag har typ andningsprobläm ibland , denna matchen också. Så jag hade lite svårt att andas o så orkade jag typ ingenting :(

Nu ser jag på grey's anathomy ;p de är inte så värst bra. Jag gillade desperate housewifes mer faktiskt.
Men ja väntar på att de ska ta slut för de är hockey om tio minuter så missar typ 20 minuter. wellwell , jag överlever nog det.

jo , att nån gång i livet så läste jag ju i blondinbellas blogg att man skulle skriva som om du var min bästis. Så du kan ju låtsas att du är de. tänkte berätta aaaalla mina hemligheter för dig nu.. NOT! x) hoho. Men i alla fall så tycker jag de va bra sagt av henne :D man borde ju känna sig lite omtyckt i alla fall. Känn dig omtyckt sistaaah* .. Höhö..

imorn ska jag till stan o ta min andra spruta för livmoderhals cancer. För de vill jag ju inte ha så då är de ju bra att jag inte kan få det :) Min far fyller även år imorgon. Gratulerar dummie! Känn dig hedrad mannen. Ovärt alltså. Har inget mer att säga ju.. JO! på onsdag ska vi till stan o hälsa på dom gymnasierna som vi valt, alltså valt att kolla på. Jag och debora har valt sam, men jag vet dock inte om bea ska med , för hon vill inte gå de men hon ville inte gå ensam till media x) hehe.. Men de märks väll!

Nu ska jag se klart på denna skiten som visas på våran tv nu och sen slår jag över till ettan o ser på hockey xD haha loll, de är faktiskt inte så värst kul att kolla på landslaget. roligare med färjestad må jag säga! tänkte gå på match någon dag också men jag har inte lyckats övertala bea o debby än. Dom ville bara följa med när min pappa hade företagsbiljetter för då var de gratis plus att dom fick gå in i v.i.p. loungen. Utnyttjare i bott tycker jag! De betyder att dom inte ens skulle tycka de va kul, om ja nu hade gratis så skulle dom bara följt med för att de va gratis liksom :( Men jag får väl ha nån färjestad lektion med dom så dom lär sig lite så dom är redo att gå på match sen :D höhö.. De ska jag fan göra! x) hihi..

fars dag idag, var snäll mot din pappa o ge han en eltandborste! för de gjorde jag! :D /RRRRR


åkte moppe till mormor&morfar förut. De va inte alls kallt. Det regnade dock! så jag blev jätteblöt o såg inte så mycke , också var de första gången som jag körde i jeans också kom jag på x) hihi, kul va? ;)

lördag.

hejhejhemsktmyckethej.
idag är det lördag o jag är jättetrött -.-'
de kan bero på att jag blev väckt halv 9 för ja fick sms o så kunde ja inte somna sen, gick iaf upp typ halv 11 eller nåt.
sen gjorde ja inte mke alls, låg i sängen o glodde framför mej, så kom plötsligt tabita o frågade om ja skulle med henne till öb, o så blev det. drog på mej lite kläder o satte upp håret o så for vi iväg, jag hatar o cykla, de va asjobbigt, fast jag kan tänka mej att de va jobbigare för tabita för hon hade punka på bakdäcket x)
o på vägen hem igen så slirade jag asmke i kontorsbacken! de va skitläskigt, x)
men nu är jag hemma igen o jag är fortfara de jättetrött -.-'

jag har lärt mig att man kan göra ett streck i inlägget de tycker jag är coolt! :D
hehu så nu kommer de bli mke sträck i mina inlägg framöver ;)

igår for jag iaf till beckman typ kl 5, vi skulle ju ändra utseendet här på bloggen, vi började typ lite, o tog bort texten, men sen skulle vi fixa photoshop på beckmans dator o så funkade de inte, så vi la ner alltihopa x)
o efter de så kom lina o bea oxå :)
vi såg på idol, de va skoj, alla va asbra! men jag blev lättelessen när lars åkte! för han va ju ascool, robin b skulle åka tycker ja, men tydligen inte! snyft.
men vi hade iaf mysigt :D

o innan vi kollade på idol så såg vi på nått tråkigt på disney channel eller nåt, o då va de en tjock gubbe som krymte o blev jätteliten o så sa han, "jag når inte min macka" de va askul! o så vare en som sa, "jag ska klippa gräset med gräsklipparen som jag har gjort själv!" hahaha x) humor x)
aja, blev ganska långt inlägg men ändå ;)
pussi!
/debora*

bilden ger mig julkänslor.

lördag punkt.

idag är det lördag. Sen ska jag och bea åka till vålberg och kolla på innebandy xD hahah. har man lovat så har man.. O vi hade tydligen lovat. Sen efter de så åker vi hem o sen på kvällen blir de bio! High school musical 3 ;) lina skulle med också :) mysigt värre :) sen tagar jag och lina bussen till vålberg sen får vi väl tigga skjuts av nån hem till edsvalla ;p hoho. Nu ska jag borsta tänderna o göra mig iordning typ. Ha de gott! AGÖKEN! / rebeccadanielssonmatilda

en hund flera hunder

- Jag älskar min hund!
- Men du har ju ingen hund? :o

HAHAHAHAH. x)


sjundeielftetjugohundraåtta

yo!
äntligen tänkte jag skriva lite, bara beckman som gör de hela tiden x) 
iaf, idag så vare vänskapsdag i skolan, de va ju mysigt ;) vi hade inga vanliga lektioner o de va sooft!
utan vi va typ med klassen hela dagen o typ ritade x) vi skulle göra sammarbetsövningar o sånt tror ja, men vi gjorde typ inte de, o så hade vi nån tävling mellan klasserna, o då gjorde alla b klasserna en lång girlang (stavning?) av papper som man skulle skriva fiiina o vänliga ordSLASHmeningar på :) jag o rebecca  passade på o göra lite smygreklam för bloggen :D(Y) vet dock inte om de är nån som kommer läsa ändå x) tror knappast de ;) hehu.

men nu äre helg iaf :) de är ju sooft, senare ska jag fara iväg till beckman! vi tänkte kanske ändra lite på vårat utseende här på bloggen, den är väldigt tråkig just nu tycker vi, förslag?
o sen ska vi se på idol oxå hade vi tänkt, jag tror o hoppas att robin B ska åka ut för ja tycker inte han är så värst bra,
fast de är inte johan heller, men typ alla tycker han är assssbra, fattar itne de, men de är kul o kolla på han för han ser typ ut o va 12 år o så ser han väldigt rolig ut på scenen, så ja hoppas han är kvar ett tag till bara för de ;D
men annars så tycker ja nog att kevin eller alice ska vinna alltihopa :)
vi kommer säkert sjunga lite singstar oxå, de är ju kul, fast jag suuuuger verkligen på det x) haha, men ändå ;)

o imorn vet jag inte vad ja ska göra, mamma o pappa är inte hemma iaf, men ja hittar väll på nått ;) hihi
pusspåer!
o GLÖM INTE TITTARFRÅGAN! :D
/debora*

GLÖM INTE TITTARFRÅGAN!

på grund av att vi inte har så många läsare här så är det ingen som svarat på våran lilla tittarfråga än, så ta chansen! ;)


TITTARFRÅGAN:

Vad heter USA's huvudstad?

Okejdå, vi kan ge tre alternativ!

1. Washington DC       2. Los Angeles     3. Las Vegas

Nu tror jag det blev ganska enkelt ;)

Ha det gött! Skriv ditt svar i en kommentar i ett inlägg!

/RRRR

torsdag den 6 november!

hejdär! Idag har jag varit i skolan. Efter det åkte jag hem en snabbis sen åkte jag på träning! De va en ganska soft träning idag. Inte så jobbig och inte så slö heller. :) På söndag har vi match mot skoghall. Jag gillar inte att spela mot skoghall, speciellt inte i deras mörka hall. Man ser ingenting.. Höhö. Nu har jag kollat på ishockey, de va inge kul att kolla på tre kronor, roligare med färjestad!

kortis todayyy. menmen, de behövs också.. ;) /rebeccan

godnatt kraaam :*

Nu vill jag ge alla kära bloggläsare (typ två stycken kanske?) en stor fet nattinattikram och önska att ni inte ska drömma några onda mardrömmar :) OM ni nu skulle drömma en ond mardröm trots mina lyckoönskningar så kan ni ju alltid köpa en drömfångare! Det har jag och jag drömmer typ aldrig mardrömmar :D förutom igår natt (tror jag det var) för då drömde jag att jag var i auswischz. Hur det nu stavas..? Men i alla fall så försökte vi rymma men jag sabbade allt av någon anledning.. Sen så skulle alla barnen stoppas in i fack (som inte var mycket större än ett lillfinger) för att dom skulle transporteras bort och bli räddade! Men det sabbade jag också tror jag. Jag var nog rena rama heaven för hitler och hans polare eftersom jag alltid avslöjade alla som skulle rymma (fast inte med flit förstås).

wellwell, nu är det i alla fall riktigt säkert att usa's nya president är "historisk" och heter barrack obama eller va de va x') Ska vi gråta en skvätt? Nej de ska vi inte för vi ska vara glada och önska varandra en god natt!

Nattinatt o puss på kinden *

vänliga hälsningar från er trötta och nackont-havande rebecca :)

onsdagen den 5 november!

Hejsan! Nu är jag hos bea! Debora är även här! Vi skall dock ge oss iväg sen. För debora ska med en buss hem till sig! Sedan ska jag gå hem till mig o slänga mig in i duschen en sväng, skönt! Imorgon är det torsdag, skola, sen träning. Tror dock att jag åker hem emellan träningen och skolan. höhö..

jag har tänkt på en sak. Att jag hörde på radion i morse så sa han radioprataren typ "I eftermiddag avgörs det vem som ska flytta in i vita huset!" jaja , nu ska vi gå! berättar mer sen! (:


sådäras! i'm home , och nu sitter jag vid köksbordet o dricker glögg o äter pepparkaka! myyys! några halloween ljus lyser även på bordet. Lite julkänsla sådär (: menmen , back to obama! x) Jo , att man liksom får flytta in i vita huset, så har jag inte sett på saken tidigare.. höhö. Men undrar vad jag skulle ta med mig om jag skulle flytta in i vita huset. Möbler kanske inte behövs..  Men min tandborste i alla fall.. Vad skulle du ta med dig till vita huset om du fick flytta dit? :)

Nu är jag inne på min sista pepparkaka. Men ändå så var jag inte speciellt sugen på pepparkakor nu, men de hör till om man dricker glögg! :D Min glögg är för övrigt kall nu.

Snart är det lucia! Jag, Debby och BG har hoppat av, vi tänkte att vi kunde håna dom som skämmer ut sig istället x) haha nerå, men det är liksom inte vår grej att sjunga, eller i alla fall inte min och deboras! Vi kom fram till att man ville bli lucia för att vinna, inte för att vara lucia.. hehe.. Då är det ju liksom inge bra om man hoppar av när man har vunnit bara för att man vunnit!

Detta blev ett tråkigt inlägg, men såna behövs! Som jag sagt tidigare har jag för mig ;) Om det inte finns tråkiga inlägg så kan det inte finnas några roliga heller för man måste ju ha nåt att jämföra med liksom! :D

ha de gottans! agöken! /rebeccadanielsson

förresten! Jag börjar tröttna lite på vårat "utseende" här , vad tycker du vi ska ha för färger/bilder? släng gärna en kommentar :D Och glöm inte veckans "tittarfråga"! Du har fortfarande chansen att vinna eftersom ingen har svarat rätt , eller svarat över huvutaget på den.. Hah x) over and out.


veckans babe!

Nu lägger jag in en veckans babe när det är deboras tur , höh vad busigt av mig! Det blev i alla fall robin ericsson i idol nivet, grymt bäst är han! Enligt mig! Jag tycker även att alice är bra , men hon är ingen babe xD hähä, robin B är också bra, han är dock en babe! Men det vet ju alla redan , o tyvärr så tror jag att han åker ut på fredag :( snyft!

Om ni ville veta så har jag varit på träning, de va jobbigt! För jag har lite halv-astma x) får svårt att andas iblans :s men då försöker jag få så att jag gäspar o då verkar jag jättetrött fast jag inte är det, hah. Eller så blir jag trött just därför.. whoknows..?
Efter träningen så åt jag i alla fall tre stycken clementiner! Jag älskar verkligen clementiner! Det är det jag lever på typ x) O nu måste jag kanske stå ut ett litet tag utan clementiner för jag tror nämligen att det är väldigt få kvar! buhuhu!

Min katt har mask! gryyyyyyyymt äckligt! Haha , jag håller mig på avstånd , också föreslår jag att han ska gå ut o då blir de typ " men är du inte liiiite kissnödig då? bara liiiiite?" eller "oj kolla en mus*slash*råtta! Take it! Take it!".
Men han lunkar lugnt fram till dörren , typ "okejdå jag kan väl gå ut då.." O han brukar ju komma till mig på natten o lägga sig i fotändan på min säng , mysigt är det, men inte nu för han har mask. Så jag slänger gärna ut honom.. x) Det var lite kalabalik förut när mamma o pappa skulle avmaska våra två katter , typ "hjälp! , men släng i den då! aj! han bits!", jag satt och kollade ganska roat på dom..

Det är val nu också! Obama mot mc cain? kanske x) Jag hejar i alla fall på obama! han är coool 8-) Jag kom på förut i skolan när vi hade so att jag kan typ noll om presidenter.. höhö.. Idag har jag i alla fall lärt mig vad USA's huvudstad är :) Men det säger jag inte för jag tänkte ha en tittarfråga :D



tittarfråga:

vad heter USA's huvudstad?


Den som kommenterar det rätta svaret först får äran att vara veckans babe hela nästa vecka!


Oj vad klockan blev mycket! Nu ska jag kolla lite på bdb sen ska jag nanna kudden (a) (heter det så?)

//rebecca"theblogger"danielsson


1 november

hejallagetälskare! :D
(hej alla ni som inte älskar getar oxå! :D)

jag har kommit fram till att jag är väldigt inaktiv här, de är ju typ bara beckman som skriver,
men anledningen till att jag inte skriver är att de typ inte är nån som läser o så har ja inget o skriva om x) haha,
men idag har ja iaf varit hos mina kusiner i kristinehamn :D de va mysigt.
o imorn far jag till mina kusiner i tumba :D de blir mysigt :D fast ja måste gå upp kl 6 typ :O jobbigt! men ja överlever nog :)

nu är det november, de är en spännande upplevelse, haha inte så värst stor skillnad mot oktober men ändå,
de mrbjudande från parlino så ja beöver bara fylla på med 199 kr för att få gratis sms :D(Y) de är sooft! så de ska jag nog göra på måndag eller nåt :D(Y)

men nu ska ja gå o sova!
pussokram skumbanan!
/debora


lôrrrdag

idag gick ja upp kl 8, sen åkte jag på match samling kl 9. Matchen börja kl 10 :) Vi vann med 4-1 , kände mig lite skyldig till deras mål eftersom isabelle hade två fria o jag hade ingen .. Menmen , sånt är livet! Nästa match är mot skoghall, fy vad jag vill vinna! Jag hatar att spela mot skoghalls 94 , roligare mot 93.. x) Som vi förövrigt vann över med 2-0 på vålbergscupen, värt att nämnas är att de faktiskt spelar i klass 1 o vi i klass 3 (:

Efter deboras inlägg tänkte jag också testa med min outfit today xD Har dock ingen bild på det så jag måla istället :D

de gick dock inte att lägga in målade bilder för det var fel format! höhö.. Får väl skriva bara istället då ;)

svart linne från h&m , vanligt tråkigt nivet
röd marwin tröja från robins garderob (y) x) nejdå , jag har faktiskt fått den (a)
svarta mjukisbyxor från fotboll if kil xD pro match annars. svarta strumpor från typ.. h&m kanske?
spännande outfits vi har! haha , men de va ju match idag o då blire mjukiskläder helt enkelt ;)

see you sooon huh xD /R

RSS 2.0