yeey*!

hejdusomläserdennatext!:D
debora is back in the blogg! frisk o glad! :D
har ju varit sjuk, o sen så pajade telefonen o internetet så jag har inte varit här o skrivit på ett tag, så beckman har hållit i uppdateringarna, men nu är jag frisk o internetet lagat :D
o idag är det tisdag, en vanlig tisdag med många spännande upplevelser! :D
tex så testade jag o beckman hur de va att vara lina o rasmus, spännande upplevelse, men dock en ganska jobbig upplevelse ;)
sen hade vi idrott, dock inte så spännande, men jag var iaf aktiv :D o så hade vi engelska, såg på film,
sen so, jobbade med frågor o sjöng "vi är HV fans allihopa hejahejaheja HV!" x) de va kul, mohahahah, o så hade vi lunch vilken vi tillbringade tillsammans med våran kära nolärare malte, han kan ni även se i bild till höger som veckans babe :D
sen hade vi franska, då hade vi vikarie, getskägg.. fick sitta vart vi ville i skolan o jobba med vad vi ville, jag satt o pratade med viktor o simon typ ;) hihi. sen gick jag o rebecca b till konsum o köpte choklad x) smakade den nya marabou, spännande upplevelse, sen for vi till stan, hade matematik, spännande upplevelse, sen gick vi till nån affär, o sen till gina tricot, mötte syster där, spännande upplevelse, ;) sen hade jag konfa, spännande upplevelse :D
o sen åkte jag med pappa hem, vi tankade, kostade typ 1500 :S spännande upplevelse, sen åkte vi hemåt, stannade nånstans o skulle kolla på nån maskin av nått slag, spännande upplevelse, sen kom jag iaf hem o nu sitter jag här :D
visst var det en spännande upplevelse o läsa om min spännande dag? :D
keep smilin! /debora!

igår va de oxå en skoj dag, jag, bea, emelie o beckman möttes hos bea där vi pluggade no, sen hade vi askul x)
jag o beckman tog lite fina bilder här ser ni en av dom x) vi va även ute o gjorde en grymt bra film! ;) hihi
pusspåer!

VECKANS BABE.

Halloj. Nu sitter vi och ser på idol. Vi har utsett veckans babe! Denna veckan blir det Malte, våran NO-lärare. Grymt snygg, eller va säger ni? ;) Ni ser den till höger. :)


/R & D


nolife-day

idag är det söndag , och jag brukar ju ha väldigt tråkigt på söndagar. Jag har typ glömt bort att skriva här , sorrrry. Och jag borde ju skriva extra mycket eftersom deboras dator inklusive internet har gått i pension. Fylla i hennes plats liksom. Men men , får hoppas att det händer något magiskt så hon kan skriva lite här hon med ;).

Mitt humör är väl inte riktigt på topp sen i fredags, men det ska vi inte gå in på. Men igår hände det en lite kul , men obehaglig grej x) Såhär vare , att bredvid våran tomt , så finns det en annan tomt , haha. Men där är det edsvalla tvätten i alla fall. Om någon nu vet vad det är, kemtvätt iaf. Vid 4-5-tiden när jag kom hem från min innebandycup som var i lördags så lagade jag och pappa mat. Efter ett tag så kom det två personer som hade jääättemånga väskor och säkert alla deras ägodelar med sig. De stog på kemtvättsparkeringen så vi tänkte att dom väntar säkert på någon. Men nej, där satt dom med en tvättkorg och nån resväska och himla massa plastkassar i flera timmar ( de hade efter ca 15 min. flyttat sina grejer ut på gräsmattan bredvid.) Jag var lite diskret och gick ut och låste cyklarna och källar dörren osv. Sen åkte jag och pappa till mormor och morfar och såg på ishockey. Jag tänkte att om dom var kvar när jag skulle sova så skulle jag sova i mamma och pappas sovrum , haha! Lite scary att sova när man vet att två mystiska personer ligger precis breve huset. Men dom var inte kvar när jag och pappa kom hem, men polisen hade varit där med släpkärra o grejer!Usch , jag var faktiskt lite rädd ett tag x)

Igår var jag ju på cup oxå, de känns som om detta kommer bli ett lååångt inlägg..
blir en bild för att skilja allt åt liksom! ;)
lägg märke till hagfors fula färger, först gul o lila , sen svart! WANNABE FÄRJESTAD! x)



Fick gå upp kl kvart i 8 och samling nio vid sporthallen. Värmde upp o sånt, sen skulle vi spela våran första match för säsongen. Vi spelade ju bra faktiskt! Men av någon anledning fick vi inte in bollen, så hagfors, som vi mötte, gjorde tre mål, och vi gjorde ett. lite surt. Sen mötte vi skoghall! Shiiit va peppade alla var. Aldrig kul att förlora mot skoghall , extra kul att vinna mot skoghall! De gick ganska fort , men i början av matchen fick jag en kanonpassning av mirjam och jag var helt fri så jag sköt väl och bollen gick in. Sen gjorde isabelle mål , det minns jag inte hur de gick till. Utvisning fick jag också, två stycken! Upprepade förseelser och felaktigt avstånd, såna där typiskt töntiga innebandy utvisningar bara. Men som tur var så gjorde inga mål. Alltså jag blev inte utvisad två gånger mot skoghall, de va en mot skoghall och en mot ett annat hagfors lag , som vann hela cupen , och hagfors blir överdrivet glada när dom vinner nåt, en cup med 4 lag liksom, woooow. Det är som om dom vinner ett världsmästerskap eller något. hahah mobb. Men jag antar att dom kanske blev glada för att vålbergscupen är det enda dom vinner. höhö..

Nu ska jag duscha o så , sen blir det andra avenyn och läsa biologi! Ha det bra! / rebecca

torsdag , skoljogg

idag har jag varit anti-allt, höhö. Men jag kommer aldrig sluta vara anti skoljoggen, fysjutton, synd om alla som lärarna tvingar ut på 4,5 km. INKLUSIVE MIG. Det har varit oerhört synd om mig idag för jag har träningsverk och mitt liv suuuuugeeeer. Hahah nejdå det gör det inte x) Snart ska jag till mommo o moffa och se på hockey! Det är mysigt :) Innan det hade jag tänkt att plugga lite SO, får se hur de blir med den tanken!
Ha de! /r

veckans babe

Hej igen! Eftersom vi är så långt in i veckan och inte har någon ny veckans babe så får bea vara denna veckans babe också! Ni ser bilden väldigt stor till höger!
Hör av er om ni vill vara veckans babe! xD haha , eller ge ett förslag kanske!
Har också fixat lite på utseendet. Vad tycks? x)


tjo!


IDOOOL.

tjenamossen! Nu ser jag på idol! Eller ja, det är ju reklam nu, men efter reklamen så ser jag på det!
Den där Nils måste ju vara helt bombad i alla fall, man dricker ju inte 16 koppar kaffe! Herregud, kaffe är ju skitäckligt liksom.

Förresten så har jag inte slutat fundera på det där med de som är flint , när dom duschar alltså. Jag kom på att det skulle säkert bli jätte torrt på skallen om man hade tvål, och shampo skulle väl inte göra mycke skillnad? Eller kanske.

Imorgon är det skoljogg och jag och emelie hade tänkt att springa. Men vi kommer inte orka hela vägen men det är bara att göra så gott man kan! Man brukar ju få en banan och ett glas vatten eller juice eller nåt längs vägen så vi överlever! x)
Allt för betyget vetni , fast nu ska jag skryta lite och berätta att jag faktiskt har mitt stolta mvg i idrott redan :) fast det betyder ju inte att jag inte kan förlora det.

Förövrigt så har min mamma kommit hem från föräldramötet om polen nu. Hon hade fått i läxa att skriva ett brev till mig om hur det är att vara förälder! Mycket intressant att få veta det, om man nu skulle fundera på en ungdomsgraviditet ;) fast de gör jag ju inte! Men sen ska jag svara också, mindre kul.

Nu har jag sagt mitt. Ät grönsaker. /rebecca


zzz...

tjenis.
jag är fortfarande sjuk. de är grymt tråkigt. för jag har ingenting o göra...
vaknade kl 7 imorse o kunde inte somna -_-' jobbigt, gick upp typ halv 9, åt frukost o sånt..
sen har jag kollat på en film, stomp the yard tror jade va den hette, den va bra iaf :)
sen va min tanke att jag skulle kolla på scrubs, men de va jättedålig kvalité o ingen text, så de sket sej,
satte mig här istället, o nu har jag ingenting o göra, kanske ska kolla på nån mer film, vetinte, få se..
men jag är nog iaf frisk att gå till skolan imorn, men ja vetinte om ja ska de, eftersom vi ha skoljoggen imorn, inte föratt jag hade tänkt o jogga eller springa, men de är väll inte jättesmart o gå massa ute om man precis vart förskyld o inte är helt frisk än, o sen efter de så tror ja att vi bara har en lektion kvar, så då är de ganska ovärt o gå till skolan imorn,
men ja får se hur jag gör, de är ju så grymt tråkigt o va hemma när man inte har någonting o göra...
jaja, mitt liv är inte så roligt höhö.
men fortsätt blick framåt! ;) höhö loll /debora. 

sjuk.

yo!
jag har varit dålig på dehär med att uppdatera i helgen, men de berodde mest på att mamma o pappa tycker jag sitter vid datorn för mke, så då tänkte jag va duktig o inte sitta här nånting typ i helgen ;)

iaf så är jag sjuk nu, de typ kom helt plötsligt, i söndags,
jag hade varit på dans, feeeting kul! o sen när vi va på väg hem kände jag att ja hade lite ont i halsen :S
o sen på måndagen när ja vaknade hade jag ont i halsen o va jäätttesnuvig.. men gick till skolan iaf, skulle ju ta kort till karlstadkatalogen, tror de blev grymtfult som vanligt x)
höhö. o sen när jag kom hem från skolan igår så typ vilade jag o såg på film o så tror ja att ja hade lite feber :S mådde inte bra iaf, o så helt plötsligt så spydde jag oxå :S 
men iaf, idag när jag vaknade så hade jag inte ont i halsen längre men jag va jättesnuvig o astrött o hostade massa,
så jag stannade hemma från skolan vilket gjorde att jag missade första polenmötet..  
men nu mår jag bättre iaf :) fast ja kommer nog va sjuk imorn med, de märks.. jaja nu skaj ag vandra iväg o se på andra avenyn :)(Y)
pussokram skumbanan! /er kära debora ;)

HEEEEEYVÄNNER. ?

tjenare! Nu har jag och pappa precis övat lite cirkuskonster! Haha, vi tänkte att om jag sprang upp på hans ben så skulle jag kunna göra en volt! Det blev inte lika lyckat som vi tänkt det , för jag hamna pladask på golvet typ x) Sen skulle pappa prova ifall han kunde vända runt när jag stog, men då var jag ju platt på marken igen då.. Höhö, vi har våra idéer!

Förövrigt så var jag i skolan idag. Det var klassfoto till karlstadkatalogen. PYTON! Sen fick engelskalärarn' susanne rådamp på mig, bea, debora och emelie för att vi inte kom till engelskan efter de, men de va ju ingen där när vi kolla så vi gick ju inte dit , cp kärring. Lite kul att vi inte kommer på engelskan imorn heller för att då har vi polenmöte! Då får hon säkert ännu mera rådamp, lite småskoj.
jag tänkte utse veckans babe senare. Får se vem det blir! En gammal favorit kanske ;) höhö , jag har en i tankarna faktiskt. Men de märks!
ät grönsaker.
hej sålänge! / RRRRRR


De blev ingen veckans babe, orkar och hinner inte ikväll, de får bli imorn. Stackars boran är sjuk! Och nu är jag jätterädd att jag också ska bli sjuk eftersom hon var i skolan idag :s Men vi får se hur de går , återigen-hej!

söndagar är båååring.

sjukt tråkigt med söndag! sjukt kul att andra avenyn börjar idag. sjukt tjockt av mig att göra en kladdkaka och en äppelkaka, men de va mamma som tvinga mej ;)....

Igår var det tjejkväll hos lollo! Det var myys! Jag, lollo, bea, emelie, carro, rebecca o rebecca :) Vi såg på film! Först blev det fucking åmål , för jag glömde filmen som jag tydligen skulle ha med mig x), sen blev de disturbia! Den var riktigt bra faktiskt , men jag satt och hållde i carro typ hela tiden! Sen körde emelie hem mig på mopädän. Det var jätteläskigt att åka på höglunda för det är massa åkrar o grejor där och då är det dimma på dom och då blir de ju dimma på vägen också, så vi såg inte vart de svängde, de va läskigt iaf x)..

På tal om att det är söndag igen, jag har aldriiiig nåt att göra på söndagar! Det är grymt tråkigt. På nått mystiskt vis så blir det alltid att jag sitter hemma vid teven eller datorn och tycker synd om mig själv för att jag alltid har tråkigt på söndagar.

Imorn har vi klassfoto! Jag blir såklart aldrig bra på kort som ska visas för hela karlstad, så jag funderar på att ta en sjal och gömma mig i den :) lite hjärna har jag faktiskt. Eller så kan man ju se till så att man får stå på en bänk fast man sätter sig ner på den istället , då syns man garanterat inte! Imorgon är det dags för veckans babe igen, jag ska fixa en bild i menyn på den människan hade jag tänkt, om jag listar ut hur man gör, men de märks!

Nu ska jag inte slösa din dyrbara tid på att sitta här och skriva något meningslöst, gå ut i det fina vädret vetja!
Men det viktigaste av allt:
ÄT GRÖNSAKER FÖR GUDS SKULL! :) / rebecci

hjärta

hej go vänner :D
vet egentligen inte vad jag ska skriva, skriver mest bara för att göra det, o för jag har inget annat o göra typ ;)
men idag har jag iallafall städat massa, tråkigt,
o sen så har vi fått ett nytt badrumsfönster oxå :D jippie x) de är mke mindre ände gamla ;)
o sen har jag o lillasyster desiré gått jäääättelång promenix, typ 6,5 km :O
hurtigt av oss :D hihi.
o ikväll skulle typ alla på tjejkväll hos lovisa, men jag orkade inte åka dit, dom skulle se på skräckfilm x) höhö.
så jag sitter här o tråkar istället x) haha!
o på måndag ska vi ta kort till karlstadkatalogen :S skulle vilja klippamej o göra mer slingor innan, men så blir det inte,
vetinte ens om jag vågar klippa mej :S är rädd att dom ska klippa av mej allt hår typ :S
men ja vill klippa mej ändå, får helt enkelt ta mod till mej o göra det, o hoppas på en bra frisör som inte klipper av flera decimeter när man säger 2 cm typ,
får se hur det blir, vårat kort kommer iaf bli jättetråkigt, eftersom våran klass är tråkig, men vi får leva med det..
jaja!
puss&kram o nyp i stjärten! /D

hjärtan.

biAtchi :D

hejsan hoppsan i galoppsan!
nu är jag med biatchi :D Hon sjunger hejsan hoppsan i galaoppsan, hehe..
idag var jag i skolan. Det var ju trevligt.. Jag har gjort pizzabullar! Mycket spännande smakupplevelse.

Idag har jag fått ont i min tå. Det var såhära , att det skulle komma fönsterputsare och putsa fönstrena imorse. Då har vi en trappa som svänger nivet, och där har vi ett fönster , så man måste lägga ut en bräda typ för att man ska komma åt att tvätta det fönstret. Och då är den brädan över trappan, och jag slog huvet i den massa med gånger, och då tänkte jag vara lite praktisk och ducka när ja gick i trappan, men då halkar jag istället så ja typ dundrar ner för trappen x) jag är osmidig. Jag trillar i trappan ganska ofta faktiskt! Hah, och varenda gång blir ja lika rädd, jag tänker liksom va pinsamt om man bryter benet så frågar alla va man har gjort , så ska man säga att man trillade i trappan. Då föredrar jag hellre att bryta benet på något annat sätt :) Typ bunge jump eller nåt :) Det är ju lite cooolare liksom :>

nu tänkte jag lägga in en fin bild :) lite stämningsfullt sådär :) Sen tänkte jag rota i min brors rum efter sex and the city filmen :) fred, ät grönsaker / rebecca


19 september

hoddihoddi!
idag är det den 19 september, idag fyller sofia år :D grattis till henne! :)
o idag va jag i skolan, o när vi hade syslöjd såg vi några söta småbarn som typ pussades o kramades, de va jättegulligt :)
tihi.
o så fick vi nån jätteäcklig mat :S
jag åt morötter o drack mjölk x) de va den äckligaste kombination jag nånsin ätit typ x)
testa inte! de va jjätte äckligt x) haha!
o så hade vi vikarie på engelskan, hade elisabeth, hon är söt x) höhö.

tänkte att jag skulle lägga upp en bild oxå, men jag orkar inte koppla in mobilen, o jag har inga bilder på datorn för den är cepe finns inget diskutrymme, även fast vi inte har någonting på datorn, bara massa virus typ,  o så är den jättedryyg, o så får den damp o piper, cancer i sista stadiet, snart dör den nog, jaja
kul att ni läste vilket ni förmodligen gjorde om ni läser dehär ;) höhö
o kom ihåg! fortsätt blick framåt! (Y) ;) /debora.

blött o hemskt.

tjena, idag har jag vart funktionär på friidrottsdagen på fotbollsplan. Det var kallt. jag och debora va på promenaden. Då kom det massa folk samtidigt och sa typ 9 st 5B , så kommer de resterande 8 st och säger sina namn liksom, döööh. Fick nästan stolleryck på dom små aporna x) fast jag måste säga att det är imponerande att en klass gick typ 200 varv runt fotbollsplan på en dag. Hur orkar man liksom?

Efter friidrottsgrejen följde jag med debora hem! Vi såg på wedding date och sen åt vi sen byggde vi värsta snygga huset med hennes lillasysters lego! Jag slänger in en bild på det sen :D Sen gick vi ut och gick en sväng. Blev det samtalsämnet man kan prata en evighet om , tyvärr :/ Sen trodde jag att vi skulle till mormor&morfar och se på hockey men dom var i folkets hus på någon komiker grej så de gick inte :S så nu sitter jag här

Min mobil är tillbaka! Det firar vi med ett gott skratt! HAHAHAHA. najjs. Men dom hade inte gjort nått med den för de va tydligen inge fel på den :O Fan heller , de är ett stort fel på den x) höhö..


mästerligt byggt av oss måste jag säga :D det är inte alla som har granar breve balkongen x)

ät grönsaker /rebecca

brrr.

tjing! :D
nu umgås jag med beckman :D höhö. vi har kollat på film :)
o innan det så va vi funktionärer för 4orna o 5orna hade friidrottsdag,
det va jättekallt o blött, för det regnade massor, fast vi hade paraflax o skit, men de va blött ändå,
fast soft för vi började halv 9 o slutade typ 12 :D jippie! o så satt vi typ bara o skrev streck på ett papper hela dagen,
spännande upplevelse, höhö.
men så har jag tänkt på en sak, de här med friidrott, alså, de är ju samma grenar som det alltid har varit, kan dom inte typ komma på nya eller nåt :D typ istället för höjdhopp kan man ha typ låghopp, så man ska liksom hoppa under ribban istället för över, o istället för typ 60 meter så kan man ha 6 meter, så ska man liksom bara va snabb i början så blir de inte så jobbigt ;) jag är så smart höhö.
o nu när allt friidorttande är slut så klart det har slutat regnat o är typ fint väder, loll.

och så har jag fått en låt på hjärnan, den går såhär.
"jag är född i en liten by, i ett av världens hörn" bra må jag säga!
här kommer även en snugg bild, höhö!

jaja, keep smilin! /d


onsdag.


tjenis,
börjar mitt inlägg med en snygg bild på mina snygga vänner beckman o bea! :D

idag är det onsdag, fast de vet nog redan dom flesta så det är ganska onödigt o skriva men ja skrev det ändå som ni just läste x)
iaf så är onsdagar väldigt jobbiga för vi har typ 7 lektioner o slutar halv 4, det är jobbigt, men vi överlever, :D(Y)
vi hade tex idrott, spelade tennis av något slag ;) hade en mjuk boll iaf, det var skoj :D(Y) fast det va lite jobbigt för ja hade inga skor o det är jätteglidigt på golvet så man typ gled runt hela tiden när man skulle ta bollen x) men de va ju en spännande upplevelse ;) men jag kom på att det är ju väldigt jobbigt o ha skor med sej när man har idrott inne, för dom är tunga o tar massa plats, men då kom jag på att om man skaffar sånna här strumpor med halkskydd så glider man ju inte runt på golvet o då behöver man inte ha skor, så de är ju faktiskt väldigt smart tänkt av mej tycker jag :D(Y) fast jag har inte testat om de funkar än, men de borde det göra ;) hihi!

och idag så framförde bea o beckman deras klagomål om mattegrupperna till rektorn, det verkade inte som han brydde sej x)
taskigt läge må jag säga, höhö.

efter skolan så for iaf bea med mig hem, det var trevligt, vi skulle jobba franska, men vi orkade inte x)
så då gick vi en liten promenix, men det var kallt så vi gick in o satt o pratade, o skrattade, o så kollade vi på barnprogram, tjuv & tjuv hette det! de va askul x) skrattade typ jättemke x) höhö!

o imorrn så har alla 4or och 5or i edsvalla o vålberg friidrottsdag, så då ska jag vara där o va funktionär :P höhö,
blir nog spännande ;) men vi kommer nog frysa ihjäl, men då kan vi ju gå hem till mej o hämta en filt tyckte beckman ;)
nej, men de blir nog trevligt, slipper skolan iaf ;) hihi!
jaja, nu orkar jag inte skriva mer, see you! /deboranilsson.

back home,

loll på att jag skriver två inlägg idag x) , men men , nu är det såhär. Att jag har nyss varit på träning, på min träning var det mycket folk. Det var inte bara min träning, höhö.. Det var 95 och 94a träning (inklusive mig och erica som är 93). Träningen var jobbig. Träningen var kul. Träningen tog slut cirkus kvart i nio för några, men nåra stannade kvar och spelade lite till för vi hade egentligen till nio. Det var kul för vi totalt ääägde ut 95orna! YEYY!

Minus på att jag missade idol :(, och top model. Jag har inte sett ett enda top model avsnitt denna säsongen! Skärpning måste ske!

Mitt hår är dessutom väldigt tunnt, eftersom jag klippte mig idag. Det var en bra människa, eller ah, frisör, haha det var säkert en bra människa också men aa , ni fattar. Hon var en bra människa *slash* frisör för att hon tog inte alls mycket på längden!!! Tjoho!

loll på att jag skriver när jag inte har nått att skriva om
loll på att jag skrev ett meningslöst inlägg
loll på att min mamma tycker att jag ska äta kvällsmat nu
loll på att jag tänker göra som min mamma säger
loll på att jag är mammas lilla flicka (a)

allt från mig, nu får debora skriva imorgon för jag måste samla saker att skriva om. höhö..


Förresten! Jag har en egen blogg också! Besök den gärna x) eller nått, rebeccadanielsson.blogg.se

ät grönsaker / rebecca

haha rebecca x)

yo!
vill bara börja mitt inlägg med att meddela att jag inte alls är vilsen x) hehe!
idag har jag varit i skolan, ganska slapp dag, fast ändå inte ;) tog skolkort :S tror de blev dåligt vetinte,
sen halv 2 for jag in till staden karlstad o hade mattematik, de va ju.. skoj ;)
typ samtalade om massa konstiga tal, fatta typ ingenting x) bara lite x)
o sen efter det så hade jag konfa, skoj :D
sen for jag hem igen, tråkigt att åka buss, särskilt när den kör en enormt låång o tråkig väg, *SUCK*
men har man musik så går de ganska bra :D fast man blir väldigt sömnig, men ja vågar inte somna ifall man inte vaknar sen så man åker för långt o inte kommer hem ;)
o jag tycker att beckman har väldigt stora problem med dom där flintisarna ;)
vi hade ju faktiskt redan konstaterat att dom inte användar shampo, bara tvål, men man kan ju inte vara säker,
vi kan ju hoppas på att någon flint läser detta o slänger en kommentar om hur dom gör ;) hehe.
kände att detta oxå blev ett tråkigt inlägg, men de kommer roligare! ja lovar! :D(Y)
puss&kram o nyp i stjärten! /deboranilsson.

haha , debora debora...

haha! jag måste säga att debora är liiiite vilsen x) Jag skriver bara några rader nu, för jag ska snart på träning! Kanske skriver mer sen när jag kommer hem, får se! Idag har min dag varit fullproppad! skola-doktor-klippning-hem-träning. Fast träningen har jag inte hunnit med än. tralalala , nu vet jag inte riktigt va ja ska skriva.. JO! Det där med personer som är flint , har dom shampo eller har dom tvål när dom duschar? på huvet asså. Det är en stor mystisk grej som jag går runt och funderar på! Herregud! Oj vad tiden rinner iväg! Nu måste jag packa träningsgrejer för vi ska hämta Isabelle halv sju! Poh! Va inte så dryg jämt rebecca, hallelujah! Let's go! TJING!

och fortsätt läsa även om jag skrev ett dundertråkigt inlägg nu! Och ät grönsaker för guds skull!

/BECKMAN!


yey!


yä! jag fattade hur man gjorde :D(Y)
tyckte fågeln passade inte ;D loll

...

jag fatta inte hur man laddade upp en bild x) får fråga beckman eller nåt x)

deboras första inlägg x)

yo!
nu har jag kommit hem från beckman, cyklade, advanced, men jag misstänker att min lillasyster har sänkt sadeln på cykeln för den va jättelåg, iaf jobbigt o cykla.

men jag har tänkt lite, alså, bloggen heter ju bbirdshit (skulle heta birdshit först men nån annan hette de) iaf, o då tänkte jag att ni kanske undrar varför vi heter så, o de vet inte riktigt jag heller, men ändå x)
tror de va så att rebecca (även kallad beckman) och emelie var väldigt flummiga på en engelska lektion o så prata dom massa o så vare nått med birdshit x) vetinte, rebecca får skriva om de känner jag x)
iaf, birdshit är ju fågeskit för dom som inte visste de, o fågelskit är ju inte så trevligt o få i huvudet eller så, fast de har jag aldrig fått, o de är jag glad för, ;D
men då har jag tänkt att varför måste fåglarna skita vart som helst när dom får lust för de, så att någon stackars människa ska få de i huvudet, kan dom inte typ landa o skita på marken o sen flyga iväg igen, eller så kan dom landa i ett träd eller nåt, o skita där, dom behöver ju iaf inte bara skita rakt ut i luften så någon få det i huvudet, de har jag tänkt på,
men fåglar kanske inte är så smarta, eftersom dom inte gör det. vem vet, jag har ju aldrig vart en fågel x) o ja kommer nog aldrig bli en heller x) loll,
kände att detta blev ett ganska ovärt o tråkigt inlägg så ja tänkte att ja laddar upp en bild oxå, om ja kommer på hur man gör ;) de märks :D
aja puss&kram o nyp i stjärten! /debora.

rebeccas första inlägg, eller nåt!

tjena. Nu är det såhär , att jag har fått tipset att skriva blogg som om jag skulle prata med min bästa vän. Så när du läser detta ska du se dig själv som min bästa vän, även om du inte är det! höhö. Förövrigt så ser jag på hockey nu. Det tycker Debora och alla andra mina vänner är töntigt xD, men jag tycker det är kul. Det är faktiskt elitseriens första match, HV71-Frölunda. Frölunda har ny målvakt från nhl , han gjorde en "tavla" förut ;) haha, hånad! Kul inlägg om hockey jag skrev nu! haha, det blir nog mer i framtiden. Nu ska jag duscha så jag är fräsh till skolfotot imorgon :D hihi

Ät grönsaker / rebecca


vi ska också ha veckans bejb i våran blogg! Denna veckans bejb blir vår kära vän beatrice! Som alltid finns där , även om vi vill det eller inte! Fast det vill vi ju oftast ;) Kärlek till dig!


togheter we're writing the first inlägg ;d

hej.
nu är på det viset att vi har skaffat oss en blogg,
vi kommer förmodligen mest skriva lite småkonstiga saker här,
eftersom våra liv är lite småkonstiga ;D höhö.
just nu försöker vi komma på hur våran blogg ska se ut, de går lite som de går.
jaja, idag har vi iaf umgåtts med beatrice :D o nu kom emelie oxå :D jippie!
vi har iaf varit ute o diskuterat mattegrupper x) enligt rebecca har vi en idiot till rektor,
vilket påhopp!
för mattegrupperna är jättedåliga o dom lär sig typ ingenting, så imorgon ska dom ta ett snack med rektorn, får se hur det går.
jaja, nu har vi skrivit det första inlägget, spännande upplevelse :D höhö.
det kommer fler, jag lovar!
tjing!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0