Jag har en gul moped.

Hej där , ni ser ju själva i rubriken, JAG HAR EN GUL MOPED! :D :D
Åkte till arvika idag o köpte den , 9000 stog de i annonsen men fick den för 7500 :)
De va ett bra pris för den mopeden må jag säga :D så nu kan jag åka lite vart
som helst om jag vill, men de är skitkallt ute så jag ska nog inte åka jättemycke
mer detta året. Va faktiskt ute på vägen o körde förut för jag skulle till mormor o farmor.
Det var en spännande upplevelse! Men de va kul också! :D tihi!
Nu ska jag på träning , annars hade jag nog åkt till debora o visat upp den också,
men jag hann inte tyvärr :( men de hinns med det med! :)

29 oktober

nu är det snart slut på oktober , tråkigt tycker jag. Jag gillar oktober, för heeela oktober (i alla fall tills den 25e) går jag runt o tänker "nämen oj, jag fyller år snart", o då går tiden så långsamt , men ändå så fort , för när det blir den 22a typ, så rinner tiden iväg.

SHIT NU HAR JAG EN VÄLDIGT OBEHAGLIG KÄNSLA I MIN PULS XD DEN DUNKAR! JÄTTEMYCKE , MIN HALS BARA SKAKAR TILL, MYSTICAL.

whatever , då går tiden i alla fall jättefort och helt plötsligt är det november , tjoff säger de så är den månaden över! Men sedan tänker jag "nämen oj, det är ju jul snart" o då kommer den där tidsgrejen tillbaka igen! Haha , mystiskt va? Jag är lite konstig.

Idag var jag på sista moppekurslektionen! Gött att ha det gjort! Vi skulle ju köra idag , det gick väl inte riktigt som på en dans på en äng med vackra rosor , mer som en dans på en äng med taggiga rosor. buuhu. Men nu ska jag inte berätta om det för det är ointressant!

Lite mer intressant kan vara att jag ska ta spruta den 10e november, förövrigt så fyller far år då, spruta på farsans födelsedag liksom , lyckat! Kommer va helt uppskakad när folk kommer på kvällen! x)

Imorgon skall vi kanske åka och kolla på denna pärlan som ja lägger in snart , o den är förhoppningsvis så bra att vi kan sätta den på kärran o fara hem med ett nytt fordon i familjen! :)


PEUGEOT SPEEDFIGHT 2

Nu kom jag o tänka på en kille , som skrev till mig förut på bilddagboken så var det typ såhär
OMGRANDOM: Heeej, jag har inga vänner på bdb kan inte du bli vän med mig? :D (a)
RREBECCA-D: Haha sure ;) x)
OMGRANDOM: Va snääällllllll :D

okej , det där va kanske inte det roliga , för de kommer nu: Han hade förmodligen ganska många vänner eftersom han hade endel kommentarer, men jag läste en kommentar de va typ såhär
Kommentar: wtf helt raaandom asso, supa i helgen? <3
Svar: aaaaaa spikat nu o vi ska göra det också!

Haha , jag tyckte det var kul.

Sen har vi ju Grums skolors matsedel som jag läste i gv-nytt förut! Komiskt. Dom skulle få fisk med oscarsnominerad sås o potatis , sen var det typ guldbagge soppa med bröd xD eller nåt. minns inte! Grymt kul matsedel iaf! Borde vi också ha i vålberg , grums är påhittiga dom.

lååååångt inlägg, jag ger upp. ciaaao /R


28 oktober.

vi går mot november,
de är väldigt mörkt ute nu, tillochmed när klockan är 5 är det mörkt :S jobbigt...
men höstlov är sooft! :D(Y)
idag har ja klippt mig, de är dock inte så värst stor skillnad ;) tihi, men ja märker skillnad iaf :D
o imorn blir de kanske blonda slingor :D får se :)

o det är en sak som stör mej,
alltid när jag sitter vid datorn så äre jättekallt! särskillt om händerna, jag fryser enormt mke om min högra hand just nu, de är irriterande.. brukar du oxå frysa när du sitter vid datorn? hehu.

jag vet egentligen inte vad ja ska skriva för ja har ingenting o skriva om, men har man en blogg så måste man ju skriva där, även om vi inte har nåra läsare typ. höhö men ja har funderat på om man får fler läsare om man lägger upp dagens outfit o sådant för de kanske folk gillar ;) jag har dock ingen bild på dagens outfit så de får bli gårdagens :D

mörkblå mjukiströja från dansstudion
långt svart linne från gina tricot
rutiga pyjamasbyxor köpta i ullared
o raggsockarSLASHtofflor som mamma stickat.

haha, humor ja har, kul outfit liksom , men va har man inte på sej en slappdag hemma liksom x) hehu.
jaj ajö!
pusspåer!
keep smilin! /debora

veckans babe!

Denna veckans babe blir Johanna Back! Nu tänkte jag säga att hon kom till sverige i söndags , men hon kom till värmland i söndags, boende i göteborg annars. Igår träffade jag sötongen :D babe är det sanna ordet! Det kan man även se på bilden till höger, men vi var fluuumm :D det var kul igår iaf! <3 Kärlek på dig min vän!


hejjhopp!

ber om ursäkt för vårat lilla uppehåll! Men sanningen är den att både mitt och deboras internet slutade fungera på natten mellan fredag och lördag. Men nu är det tillbaka! :)

Fyllde ju som sagt år i lördags. Så nu är jag 15 , så har betty en poäng med "hejkomochtamig".. x) nejdå. Men man blir ju olika sorters myndig när man fyller 15 , typ byxmyndig , och framför allt straffmyndig. Det är lite scary.. Typ om jag slår nån så kan ju jag bli anmäld för de x) .. Jag fick i alla fall pengar i lördags, tack o bock!  Sen fick ja en pandora pärla typ , som man ska ha på armbandet :) Sen fick ja väl smycken o så , o en sjal , o två stekpannor(!) x), och två singstar skivor , o en keps ;D steeencoool blir jag :D Sen var det säkert nåt mer som jag inte minns.

Idag har jag moppekurs åter igen, boring! Innan de , om pappa hinner hem så ska vi åka till grums lite tidigare och kolla på moped! :) Vi kollade nämligen jättelänge igår, fastna för en vinröd typ :) men vi får se hur de blir!

igår var även girlsen här :) de va mys! Orkar faktiskt inte skriva om det , men kul var de :D

Over and out /R :D



hallådär(:

deboraisbackintheblogg! haha! jag är ströd hehu!
idag va det en spännande dag, hände massa spännande saker ;) tex luciaövning, vi lyckades få med alex o rasmus dit, men dom skulle dock inte komma nått mer sa dom :(  egentligen tycker inte ja att de är så kul med lucia, men de är ju bra för betygen ;) fast ja suger på o sjunga haha! rebecca tror att ja är helt säker på att ja blir lucia, men de är ja inte ;) jag bara hoppas på att ja ska bli det ;) hihi.

och nu är det HÖSTLOV! soooft! må ja säga :D
tänkte starta lovet starkt med frulle imorn i kyrkan :D de är nämligen wera, tjejgrupp typ :D sooft, men jobbigt o gå upp tidigt igen, fast ja kan ju sova länge hela lovet :D o efter frullen vandrar jag o bea ut på stan hade vi tänkt, ska köpa min efterlängtade klocka då förmodligen :D o så ska vi köpa lite hemliga saker som ja inte kan skriva här, angående rebucks födelsedag som är imorn :D tihi!
o sen på kvällen ska ja kanske till sofia på filmkväll,  men ja har inte bestämmt mej för om ja ska dit än, får se på det :)

o alla andra dagar häder det oxå spännande saker :D typ "kalas" för beckman på söndag :D ska klippa mej på tisdag :S gryymt nervös! ska nog va med lina o göra blonda slingor på onsdag :D
fast ja har tänkt ut att jag ska skriva mer om det senare när jag har upplevt det ;) tihi.
de kanske kommer bilder på håret oxå ;) fast de känns ganska ovärt o sägga upp det här för de är typ ingen som läser våran blogg x) o dom som läser den kollar nog på min bdb oxå o där kommer ja ju förmodligen ladda upp bilder oxå ;) hehu.

o rebucks tips om "meet the robinsons" är ett värt tips må ja säga! gryymt bra film!
-varför har du klänning? hahahaha! veckans roligaste kommentar, (den kommer från filmen om ni inte fatta de x) haha)
jaja, nu ska ja snart vadra till min säng eftersom jag ska upp tidigt imorn :)
pusspåer!

en liten bild slänger jag in också!
sprid kärlek mina vänner! :D:D hihi!
(nu lät ja som tomas dileva HAHA)

TJA:)

tänkte börja mitt inlägg med ett tja idag. Brukar inte börja så , och därför fixar jag lite variation här&nu!
sen i andra hand tänkte jag rekomendera en film! FEM STJÄRNOR AV FEM MÖJLIGA! * * * * *

MEET THE ROBINSONS! GRYMT BRA! MÅSTE SES!


Handlar om Lewis , som inte har någon mamma , han är uppfinnare och gör en uppfinning och sen finns det en man i plommonstob , han är elak x) kul film är det i alla fall och jag rekomenderar alla till att se den :D


Back to the ordinary shit :D
Idag va det ju skola igen, as usual. ganska dryg dag. Elevens val var det först, valde bara nytt, fick studiepass.
Sen var det ekonomiprov , gick sådär, eller ja svara på allt men endel var ganska vilda gissningar! ;) Sen hade vi luciaträning , funderar på om jag verkligen ska va med .. Vill egentligen inte men musiklärarn' säger att det är bra för betyget , tss! Debora vill bara vara med för att hon är övertygad om att hon kommer bli lucia! Självförtroende i bott där du ;)

Imorgon fyller jag år. Då får jag frulle på sängen :D Senare på dagen/ på kvällen kommer de folk o firar mig , heh.
Hoppas jag får mycke pengar i alla fall så att jag kan skramla ihop till en moped :) Eller till och med får en moped! Men de tror ja inte , får säkert välja ut den själv isf! :) och på söndag kommer brudsen hit :) myskväll med taco och tårta ofc ;D film blir nog :)

Ha en bra helg iaf , för de ska jag ha! /R

ekonomi prov? orka

Jag booooorde träna på ekonomin, den ligger precis här bredvid mig. Funderar på hur mycket vi ska kunna, det är det som är vitsen med prov liksom, att man inte vet vad man ska få på provet och därför tränar man på ALLT. Jag tänkte inte träna på allt faktiskt. Eftersom vi hade läxförhör i tisdags tror jag det var? Då behöver jag inte läsa på BNP, inflation o konjunkturer så mycket. Det som jag måste läsa är väl bidrag, skatter, budget och sist men absolut inte minst det ekonomiska kretsloppet, som jag förövrigt inte förstår mig på värst mycket. Men jag tänkte att det kunde nog va bra och veta hur det går till så att man förstår lite mer om allt liksom.

KUL INLÄGG VA?

Nu till roligare saker! Idag har vi gått runt och sagt "du får det, om du vill!" och "varför har du klänning?" , lite smått sjuka in our heads tror jag vi är, i alla fall verkar dom som vi ska lära känna tycka att vi är det. Det går egentligen ganska bra om jag tänker efter, för efter att vi har sagt till alla i klassen att vi ska lära känna varandra så har många liksom suttit vid oss o pratat med oss mycket mer! Fast det är ju ofta så att vi brukar sätta oss vid dom o så , men ändå!

Idag blev det ju inte så mycket prat med nån alls eftersom vi hade polenmöte hela dagen. Men imorgon är en finefredag :D och sen kommer lörrrrdagen o då är det ingen vanlig dag för då är det min födelsedag hurra hurra hurra! :D

Hade inte så mycket att berätta idag , men man måste ha tråkiga inlägg oxå , dom behövs! x) / BECHY (i vanliga fall rebecca)

23 oktober.

det går fort..
nu är det helt plötsligt höst o askallt ute, o nästa vecka är det höstlov :)
de är ju soft med höstlov, men kallt, o sorgligt att de redan är höst, o snart vinter igen..:S
jobbigt må ja säga, men ja överlever nog :D fast ja måste införsaffa mej en vinterjacka insåg ja imorse när ja vandrade till bussen o de va typ en minusgrad ute o askallt! jaja,

idag va de iaf en väldigt soft dag! först hade vi franska o då gjorde vi ingenting typ, sen va de polenmöte, då såg vi på en aslång film, den va sorglig, sen slutade vi ju halv 2, fast egentingen hade vi matte till klockan 2, men eftersom vi hade haft polenmöte till halv så åkte vi hem då :)
o imorn har vi soprov, o jag orkar inte träna på provet, men ja måste! får väll se hur de går..
jaja slänger in en stämningsfull lövbild! :D

puss! /d

TJODÄR!

jag måste börja med att säga att jag inte riktigt är så pepp med det där om veckans babe, alltså jag vill inte vara veckans babe. Men det är ju trots allt bara en vecka :)

Idag har jag varit i skolan. Vi hade idrott, det var en spännande upplevelse! Jag måste säga att vårat lilla lärakännaalla-projekt inte har gått suuperbra , men vi har faktiskt lärt känna några stycken! :D

Efter skolan var jag på moppekurs! Det var skit tråkigt. Ska dit på måndag igen, sen nästa onsdag ska vi köra, guud jag har ju aldrig kört förut! Får se hur det går! På fredag ska jag ta kortet och sen kommer det efter en vecka typ :) Jag kom nyss fram till att jag kanske borde kolla runt lite på mopeder! Har inte kollat nåt alls typ x)

Nu ska jag skriva ut mina Polen-läxor, sen blir det sängen, sooovaaa <3

Tschüs! :) /Beksi


VECKANS BABE!

yo!
denna vecka är det vår egen rebeccadanielsson! min bloggvän här på bloggen som är veckans babe!
av anledningen att hon fyller hela 15 år på lördag så jag tyckte de va passande att hon va de då:D(Y)
ni kan ju alltid slänga iväg ett grattis till henne! :D
/debora

softisch!

goddag! :D
egentligen vet jag inte vad ja ska skriva nu, men ja kände att ja borde skriva för rebuck har skrivit massor o jag har inte skrivt alls mke, men de är så att jag vet ju inte riktigt vad jag ska skriva haha!
men senare idag så ska jag iaf åka på dans:D de blir ju skoj! jag hoppas vi kör breakdance som vi gjorde förra gången! de va askul! då körde vi först six step, kan de fast inte fort men ändå ;) o så gjorde vi backspin, skitsvårt! man ska ju liksom snurra på ryggen, jag vet hur man ska göra men får ingen snurr x) haha o så gjorde vi turtle freeze, den är helt hopplös! de känns som man ska bryta armarna haha!

iaf ikväll när jag kommer hem från dansen, så skajag nog ringa till bea, numera kallad bäbbe! haha, för jag saknar henne, jag har inte träffat henne på en hel vecka! de är grymt tråkigt, fast ja träffar henne ju imorn! :D men ja tänkte ringa ikväll iaf, för ja har kommit på en skitbra grej som ja måste berätta för henne :D fast de tänker ja inte skriva va de är för något! haha!

det är höst nu, (känner att ja byter samtalsäme helt plötsligt men äsch! hhiihi)
höst är ganska mysigt, de är iaf fint med alla löv :D fast de är kallt, o mörkt, o jag måste nog skaffa mej en vinterjacka snart har jag kommit på, men ja vet inte vad för nån jag vill ha, de kommer bli svårt o hitta någon känner jag :S men ja måste hitta en för jag måste ju ha en vinterjacka!
o när jag får pengar ska jag köpa en klocka :D en lliten klocka som hänger i ett halsband :D skitsnygg är den :D
tihi.

nytt samtalsämne haha!
iaf så har jag kommit fram till att de är väldigt tråkigt med prao! men blir så otroligt osocial!
jag har inte träffat nåra människor denna veckan typ, fast de kan ju bero på att ja inte har åkt iväg för att träffa nån, men ändå, annars så träffar man ju massa folk i skolan, o de är ju ganska så soft! :D fast jag kan ju inte påstå att ja tycker de är askul o va i skolan men ändå ;) roligare än prao!

o mitt tangetbort är mystiskt! eller så äre jag som är mystisk ja vet inte x) haha!
de är iaf så att den senaste tiden så skriver jag alltid x istället för c när ja ska skriva c, de är skitstörigt!
så jag har kommit fram till at någon kanske har bytt plats på bokstäverna! :O
fast de tror ja förståss inte att nån har, men ändå haha! de är gryymt störande iaf!
o nu kände ja att dehär blev ett väldigt tråkigt inlägg som är långt o tråkigt o som ingen orkar läsa, men ni kan ju läsa de ändå ;) fast de är de ju ingen idé att ja skriver här för om ni läser detta så har ni förmodligen redan läst allt som står över ;) haha!
skitsamma! ajö med er! /debora!

bäst!


LÖRDAG, BORT och IVÄG

nu har det mesta av lördagen gått. Det var ju spännande. Igår såg jag på camp rock förresten, dubbat! GRYYYYMT fult, eftersom dom prata skånska! Haha, ofta man dubbar till skånska. menmen , dom måste ju också kunna förstå, fast det gör ju att ingen annan förstår.. Jag frågade min bror vad han kände för att jag blir 15 om en vecka, han kände att jag blev 15 sa han då. Mystiskt.. Förut upptäckte jag att min andra bror anton har en pojk i sin klass som är lik tony erving! Haha! tyckte de va lite skojigt! såg förövrigt på ishockey förut! Lee Goren, vilken stjärna! Fast ingen som läser här bryr sig väl om ishockey x) bara jag som tycker de är kul , snyft :(

håll dig ren. /R

BILD! STÄMNINGSFULLT!


LÖRDAG!

OM EN VECKA ÄR DET INGEN VANLIG DAG.
OM EN VECKA ÄR DET REBECCAS FÖDELSEDAG!
HURRA HURRA HURRA!

15 ÅR , CYKLA UTAN HJÄLM! WIIIIE! x)

hahaha loll

Jag kände att det blev ett väldigt kort inlägg här nedan , o det tyckte jag var fint så jag skriver resten här istället :) Tänkte inte skriva om dagen just för att det är så tråkigt att läsa och för att debora är tråkig så hon skrev ju det! HAHAH , nej då debora är inte tråkig alls! tvärt om! Hon är stenkul! Idag åkte Yazmina ut ur idol, hon är klen. Alltså inte muskelmässigt , men i sina stämband! Haha , men ja gillade hennes hår feting mycket! Jag antar att hon säkert har hårförlängning och när jag tänker så långt så blir det inte lika fint längre.. Jag gillar nämligen inte hårförlängningar , bättre att ha reeeeeaal långt hår liksom , som jag och debora! Hm.. Jag såg nyss på freaky friday , mystisk film , med mystiskt namn. Kan faktiskt inte förstå varför den heter just freaky friday.. HM...

Nu tänkte jag berätta en kul greY!

- JAG ÄLSKAR MIN HUND SÅ HIMLANS MYCKET!
- Men du , du har ju ingen hund!

Jag vet att alla tycker den är kuuul! hihihihi, jag är störd. Nej , fel. Ingen är störd, man kan ju va ströd istället , för det vet ju ingen vad det är och då kan det ju inte finnas något elakt i det! SMAAART. / inside and out, R. HAHAH poetisk jag är. Fast jag hörde de nånstans... kan bara inte hitta det i min hjärnbark i minnescentra. syncentra, hörselcentra... något i alla fall. whatever.

HEJDÄR

idag hade jag och debora likadana tröjor på oss, fast hon en fjortisrosa och jag en cooolingröd. just därför att debora är en fjortis och jag en cooling! Hahah , humor jag har... PEACE; R


soft.

hej alla bloggläsare :D
vi har dock bara typ 4 st läsare eller något x)
men iaf, idag är de fredag o sista dagen på praon!
FETT SKÖNT!
jag hatar prao men eftersom de va sista praoveckan i mitt liv, (kommer ju förståss ha praktik o sånt påp gymnasiet, men de är ju inte samma sak ;D)
så känns de ganska gött att den är slut! fast de va ju inte så ansträngande vecka vi hade, jobbade 11-14 med en halvtimmes lunch, ;D inte överansträngade direkt, men tråkigt,
o de va värsa rushen idag o igår :O spännande upplevelse! höhö
efteråt så gick vi iaf till godispalatset o köpte godis, mumms! fast jag har inte ätit nån än, ja är störd x)
sen gick vi iaf mott bussen, men vi va astidiga så vi bestämde oss för att vandra mot vålberg istället för grums denna gången, vi hann ända till älvenäs ;)
sen åkte vi hemmåt med bussen, o jag har kommit fram till att man blir väääldigt sömnig av att åka buss!
o senare idag så ska jag fara till kristinehamn till mina kusiner för det är nämligen så att min kusin mia fyller hela 16 år idag :Dgrattis till henne! :D

och idag har jag beställt klipptid, jag o bea ska klippa oss den 28 oktober :D
spännande upplevelse, men ja är nervös, :S jag är rädd att hon ska klippa fel så de blir skitfult!
men jag har iaf bea med mig som mitt moraliska stöd :D de känns bra,
fast egentligen så vet ja inte riktigt vad moraliskt stöd betyder, men det är ett bra ord iaf :D(Y)
hihi

idag åker josefine till afrika! jag saknar henne! <3
de kommer en bild oxå ;)
jag saknar sommaren!
pusspåer :*  /debora.

det är inte uppgjort att vi skulle ha typ likadana kläder, de bara blev så ;)

PRRRRAO. /R

hellujj!
Var prao idag igen , det var rusch! Mycket spännande, och förvirrande också för den delen. Jag tyckte att det var lite dålig tajming att personalen på burgerking står och sjunger "parapapapa i'm lovin' it!". De borde ju sjunga "Have it your way!" istället, för det är ju burgerking grejen , annars sjunger de ju på sina konkurrenters sång. Men i alla fall, jag åkte hem och va hemma i ca 25 minuter , sen tog jag bussen igen till vålberg och vandrade till sporthallen på innebandyträning. Jag har kommit på att det jämt är jätte mycket folk på våra träningar! I alla fall på tisdagar, för det är ju en mer passande tid för alla, än halv fem liksom. Men det är ändå väldigt mycket folk där jämt. Mysticaaal. Imorgon är det sista dagen på praon och det tycker jag är fett skönt! Man saknar faktiskt skolan efter ett tag på prao, för man blir så osocial, man träffar ju inte folket som man brukar träffa på dagarna liksom, de är båååring. Skönt att vi inte har någon mer prao i nian heller, mums! Skönt när 8:an har prao också! Det är inte det att jag inte tycker om 8:orna , för det gör jag , mycket mycket. Men dom är ju så många! Det blir så lugnt och skönt då! Ah förutom att 6:orna springer runt som galna höns typ, annars är det super! Kände att jag kommer skriva mycket så jag slänger in en bild som inte har ett dugg med detta inlägget att göra , bara att jag längtar tills man kan åka snowboard, kanske blir sälen med den skönheten på bilden? Alltså den som ÄR en skönhet. Linnéa alltså! Bilden är från torsby när vi var på väg till sälen sist , stannade i torsby och åt ;)



Jag har listat ut att eftersom jag har tränat större delen av mitt liv , så kommer jag aldrig kunna lägga av med det. Då skulle jag bli värsta soffpotatisen, för jag är så van att träna o då kommer jag bli tjock och de kommer att få massa negativa konsekvenser. Men jag ska i alla fall inte träna på gym, för det är så fett tråkigt! Yeye , nu sitter jag o gäspar så jag ska nog gå och lägga mig o läsa en bok nu, för de har jag inte gjort på länge! Läst en bok alltså .. ;)

/ ha de gött! R

prao på BK åter igen :) /R

hallådär, idag praoa vi på burger king igen! Det var faktiskt kul idag! Först diskade vi, sen städade vi och organiserade inne i diskrummet, det var en spännande upplevelse för Debora var gryyymt osmidig! Hon typ välte ner masssa lock så de dundra aashögt, sen när de hållde på och dundra så försökte hon rätta till allt men då ramla de bara ner mer saker! Det såg grymt kul ut i alla fall. Vi fick stå i kassan idag , eller va med då iaf. de va skoj. Sen så fanns de inget att göra så då deltog vi i pokémon tävlingen! Man kan vinna ett níntendo DS , coooolt! x) sen sluta vi. Jobbade bara tre timmar idag , men igår jobba vi två!

Imorgon är det torsdag. Då går jag upp tio över nio och sen åker vi till grums o jobbar kl 11, blir säkert till typ 2 igen :p eller 3 kanske , men 3 är inte bra för jag ska på träning och då hinner jag inte ta bussen o då måste jag ringa mormor så hon skjutsar mig och det blir så grymt komplicerat allting i så fall.. Så jag hoppas att vi får sluta kl 2 för då hinner jag hem, äta och sen ta kvart över 3 bussen till vålberg och gå till sporthallen och hoppas på att einar , julle o johanna är där så jag inte blir helt ensam x) Eller så packar jag kläderna och om de blir sent så åker jag direkt till vålberg och sen får mormor komma med kläderna till mig :p men vi får se hur jag gör! Mitt probläm!

HA DÄ GÖTTTISH , PEEEAAACEE AND LÖÖÖV / R

jadu.

hejni.
idag har det hänt mycket,
först prao på burgerking i två timmar (11-13) fick bara städa massa igen. -.-'
sen matte i stan, i två timmar (14-16) tråkigt för rebecca va inte där så jag blev lite ensam ._.
sen konfa i två timmar (16.55-18.55) skoj, men va ganska så trött på slutet..
o emellan matten o konfan så gick jag in på bikbok o köpte jeans:D har länge tänkt göra det men harinte hittat några bra i rätt färg, ville ha typ mörkblå, fast dom ja köpte va ju förståss inte mörkblå utan mörklila typ :D dom va faktiskt jättefina tycker jag :D fast de svåra är o hitta något bra man kan ha till, men de ordnar sej nog ;)
o så hittade jag en fin grårandig tröja typ oxå, med knappar :D men köpte den aldrig för ja hade inte haft nåra pengar alls kvar då, ;D hihi.

o idag så fick jag mitt klasskort, jag ser lite smådrogad ut, men ni får inte se nån bild för det finns lite längre ner på denna sida ;) hihi.
o jag har samma känslor som beckman o de är inte bra känslor, för jag har verkligen ingenaning om vad jag ska gå på gymasiet o de är snart dags o välja! :S de känns enormt jobbigt!
suck!
finns ingen som känner att den vill hjälpa mej, typ säga vad jag ska gå?
skulle behövas.
aja, pusspåer /debora.


GYMNASIEDEPRESSION?

idag kom mitt utbrott som jag länge undrat när de skulle komma. Jag började för tusan nästan gråta! Haha. Man måste tydligen tycka att något i livet är kul så man kan jobba med det i framtiden! BAAAAJS säger jag bara. Jag kommer aldrig komma fram till vad jag vill bli, jag kommer bli något som jag tycker är tråkigt men som jag lär mig tycka om med tiden, ioförsej så är väl det bra. MEN.

Nu ska jag äta lite johnnys senap sen ska jag packa mina träningsgrejor sen ska jag träna och den träningen kommer inte bli nåt vidare pga mitt humör just nu! Och glöm dedär med johnnys senap. Det var bara ett infall för att den står bredvid mig. HAHA loll.

/ rebecca ( som förövrigt är mycket aktiv på bloggen idag!)


BKOOL

halloj. Idag har jag och debora varit på prao igen, det var en bättre dag idag, förutom att vi fick skrubba på väggarna på killarnas toalett, mindre fräscht. Vi jobbade kl 11 - 13 , och åt en halvtimme av dom timmarna, så vi jobbade i cirka 1 ½ timme! SOOFT.  Igår gick vi förövrigt "jättelångt"ända från nyängen till grums! Vi skulle ju vänta på bussen men vi orkade inte stå på samma ställe och vänta så då kunde vi ju göra något nyttigt av det istället! Så vi gick några busshållsplatser och då fick vi ju motion på samma gång! Vi är inte så dumma som vi ser ut ;)

veckans babe då, jag har ingen aning om vem hon är, men jag tyckte det var lite mystiskt*slash*kul att bilden på tjejen som heter åsa heter rebecka! haha , alltså bilden heter rebecka men den som är på bilden heter åsa, hör av er om ni inte förstod detta :D men jag tyckte det var lite komiskt!

Efter att ha ätit hamburgare i två dagar har jag kommit på att hamburgerdressing inte är någonting för mig. Det förstörde liksom hela min hamburgare idag, vi får ju göra våra själva liksom, men min va inte god för dressingen tog upp hela smaken! mindre lyckat! Jag har också kommit på att mystiska såser inte heller är något för mig. Man kan alltså sammanfatta det som att jag inte äter mystiska klet :D

ha en bra dag och vecka osv för det ska jag ha , hade jag tänkt ;)

/rebecca danielsson i edsvalla i det blåa huset nivet..


veckans babe.

tjo!
ny veckans babe är här!:D
åsa eliason denna veckan :D
min kära vän från alingsås! :D:D(Y)
/debora

helg helg helg

nu är det typliksom slut på helgen :) det har vart en innebandyhelg för min del!
Lunarstorm cup x2. Det var najjs. På lördan var de 95 o på söndag 94, gick mindre bra för båda :/ tyvärr.

Imorgon har jag och debora prao på burger king på nyängen!
Just nu så spanar jag in andra avenyn , de har inte riktigt dragit igång på riktigt tycker jag, lite mjukstart sådär. Men de börjar bli lite mer sådär ;) men tråkigt att typ alla dom där som flyttade har flyttat liksom x) dom var ju bra. but thats life youknow.
Nu skriver jag en ovärd text , men om du så gärna vill läsa så får du göra det :D hihihi.

HA DET DUNDERBRA, / beccis :)


11 oktober

tjinge!
idag är det lördag vilket betyder helgdag :D:D
så idag har jag inte gjort mycket alls, vaknade typ 11,
gick upp (eller ner) o åt frukost, sen gjorde jag typ ingenting, sen kollade jag på massa scrubs avsnitt :D
asbra äre :D(Y)
o sen åt jag mat, sen duschade jag,
o sen va jag hurtig o gick promenad :D har gjort det två dagar i rad nu :D(Y)
o sen for vi till badhuset, badade typ, jag kom fram till att jag inte gillar badhus o jag gillar inte o bada, så de va inte så roligt x) fast jag träffade sofia o det va kul :D
o sen åkte jag hem o åt mat igen x)
o nu sitter jag här o skriver en ovärd text om min dag som typ ingen komemr läsa för det är typ inga som läser våran blogg x)
men jag hade tråkigt o kände att någon borde skriva här för de är int euppdaterat på några dar höhö.
så nu har jag skrivit :D
ajö med er!
/er kära debora.


ZZZ ...

nu hade jag nääästan glömt allt om gymnasieskiten men då kommer jag på att jag ska kolla om debora skrivit något här! Jag blir så trött! Kommer massa kataloger och brev från alla möjliga ställen och det gör ju att man får ännu mera ångest än vad man har! SNÄLLA BEGRAV MIG LEVANDE, TACK!

idag har jag i alla fall fått klassfotot, jag ser sjuuuuk ut! Herregud alltså.. Ser drogad ut, och jag har kommit fram till att jag har sjalar på ett konstigt sätt! måste bli ändring på de!
 gushh. zäta zäta zäta punkt punkt punkt.
alla rebeccas känslor för idag då ;)
Hejdå, var glad. Nån måste ju vara det oxå :) x)



syns väl inte så bra men det är i alla fall ett väldigt mobbat kort, jag är ööh.. i mitten helt enkelt. USCH JAG BLIR JU AALDRIG BRA PÅ KORT!


förövrigt så fick jag en väldigt mystisk pomfrite (hur de nu stavas?) när vi var på max i fredags! spännande upplevelse må jag säga!


SUCK!

hej.
läste just rebeccas inlägg så nu fick jag också ångest!
för jag har inte häller någon aning om vad jag ska gå! :S
känn väldigt jobbigt måste jag säga, o vi har redan gått typ en o en halv månad i skolan, o de har gått asfort vilket betyder att de snart är jul, o efter jul så äre snart dags o välja gymnasium o skit!
SUCK,jag har värkligen ingen aning! hjälp mej! förslag?

kul inlägg kände jag, lika som beckmans typ höhö.
men vi har samma känslor hon o jag ;)
men får väll skriva lite om min dag då.
hade massa lektioner i skolan, slutade halv fyra o då hade vi hunnit ha livskunskap, franska, matte, svenska, lunch, musik, idrott och no.. jobbigt! men ganska slappa lektioner idag ;) de va ju soft iaf :)
jag skulle skriva nått mer nu, men glömde helt bort vad det va x) så gör jag jämt x) tror de är en sjukdom eller nått, haha!
de är skitstörande höhö. men jag överlever ;)

nästa vecka har vi iaf prao, tråkigt men soft för det betyder inget plugg o inga läxor!: D:D(Y)
jag o beckman ska praoa på burger king ;) haha!
blir nog inte så jättekul, kommer väll typ få städa o sånt x) skoj, noooot!
men vi får ju graits mat! haha x) LOLL

jaja, nu har jag inte så mycket mer o skriva här.
ajö med er! /debora

uu , jag vill aldrig börja gymnasiet.

ÅNGEST. Jag har absolut ingen aaaaning om vad jag vill gå! Fick ett litet anfall förut för ja inte har en aning om vad jag vill bli eller vad jag är intresserad av. x) funderar på om ens syon kan hjälpa mig med det! vägledningssamtal snart, o det kommer inte ge nåt resultat, det enda jag kommer säga är typ "nej det är jag inte intresserad av." punkt slut. Kul samtal. UUUUUUUUUUUUUUUU jag hatar att man ska välja grejer x) Kan dom inte bara välja åt en, så dom vet va man skulle passa som o tycka är kul o grejer , skulle va mycket mer praktiskt, tycker jag då. usch.

hejdå
/RRRRREBECCCA

6 oktober

tjenis! :D
det var ett tag sen jag skrev här ;) har bara inte haft något att skriva x)
men idag är det måndag, vilket betyder en ny vecka med massa plugg man inte orkar göra.. -.-' suck
fast idag var det skojdag!
hade matte o engelska, dock inte så skoj, men ja måste träna massa engelska eftersom vi skatill usa! :D(Y)
men sen missade vi bilden o b-lagstiden för vi hade polenmöte :) de va skoj, va först på sjösala o pratade om diskriminering.. sen va vi i skolan o geggade med lera, va i olika grupper o skulle göra något som symboliserade diskriminering av nått slag, våran grupp skulle göra en fot o så massa saker som foten "tryckte ner" så då va jag kreativ o gjorde en moské ;) höhö. jättefin blev den :P mohahah.
o sen efter skolan for jag med beckman hem, o så kom bea o emelie :) vi spelade tv-spel! mariokart o nått annat, de va askul! :D:D
sen gick vi ut o vandrade runt i edsvalla centrum x)
testade även en ny lite mer "gangsta" look ;) mohahaha  x)
skoj dag iaf! :D
kommer även en blid som ska symbolisera att de är höst nu typ ;) hihi
ajö med er!
 /er kära debora!

Veckans babe!

Jo , det är såhär , att jag har fått för mig att caroline ( veckans babe ) kollar på våran blogg. Eller så är det så att hon kollar på min egna blogg. Hon har i alla fall kommenterat någonstans och det tycker jag är trevligt :D av dom få som läser denna bloggen menar jag liksom. Det kan ju vara inbillning oxå. Men men. Nu kommer hon bli jättearg om hon ser detta. Att jag har lagt ut en bild på henne alltså ;) men peeeeaaaace, det är bara en vecka caroline ;)

hihihihi.

kanelbullensdag /debora

hejni! :D
idag är det kanelbullensdag :D
det har jag firat med att gå i skogen o plocka svamp med mamma, pappa o desiré x) haha XD
fast vi hade faktiskt bullar med oss :D så jag åt hela tre st :P måste ju passa på liksom :D
hihi.
igår va jag, beckman, bea o emelie o kollade på "svenska typer" maltes show ;) de va askul! :D
mohahaha! skrattade asmke! hihi.
han pekade ut bea för o va fyllekaja, o då började vi skratta asmke, så då sa han att vi va snorkråkor x)
hah! stenkul!
men nu har jag inget mer o skriva,
ajö med er!

pizza & myyys :D

TJENA.
Har varit i arvika, köpte inget speciellt, bara godis , o munk x))
Snart kommer bea hit för vi ska äta pizza o myyyys :)
hade inte så värstans mycke att skriva, så hejdå! Hähä..


4 oktober /rebecca

Idag är det kanelbullens dag, mysigt! ;)
Jag borde göra mig iordning för om
cirka 35 minuter kommer beatchi
med flera och hämtar mig för vi ska
till arvika! trevligt värre :)
Blev en snabbis, nu måste jag kila! CIAO.

BILD PÅ MINA FAVORITER! :)


2 oktober / rebecca

tjenamittbena *slash* snebena eller vad du nu vill kalla det :D
Jag har listat ut att jag inte har skrivit här på ett tag, o de hade jag tänkt att göra nu!
Men det har inte hänt så mycket speciellt som är så jättekul att veta. Så jag tänkte göra en lista på saker som är bra och dåliga. Det blir ju en spännande upplevelse :D



BRA:
1. Jag har fått tillbaka två prov och dom gick bra! :)
2. Idol har börjat bli seriöst o de är ju bra. Man kan till och med säga att jag känner Robin E! Coolt va? Vi känner varandra snart i alla fall. Mer om det någon annan gång!
3. Jag fyller år om 23 dagar :)
4. Jag blir då 15 år och det är ju en spännande upplevelse. Då ska jag cykla utan hjälm till en pojke och då ska jag ha en kondom i fickan. ( för säkerhetens skull ) ;)
5. Jag har fått pengar på mitt kort nu och imorgon skall jag, debora, bea och emelie till staden. Först vandrar vi runt lite, sen går bea på sminkkurs(för hon kan inte sminka sig! HAHAHAH, nerå :p) sen ska vi till scalateatern och kolla in maltes shoooow x) veckans babe nivet :) till höger om ni inte visste.

DÅLIGT:
1. Jag har kommit fram till att jag inte gillar blå politik x)
2. Jag känner inte idol-robin E än för madde har inte berättat för honom om mig än , men hon skaaa ;)
3. Färjestad förlorade mot Skellefteå idag. SUUUG.
4. Jag har pms. XD
5. Min mobil går i pension och stänger av sig lite då & då!

Jaanii, nu tänkte jag kolla på andra avenyn på datorn, sen blir det idol utslagningen och sen tänkte jag sova gotttt :)
Helgen blir nog sovmorgon lördag o söndag för jag har ingenting planerat! Får se hur de blir! :)
TJO. eller med vänliga hälsningar, Rebecca

färgglad bild = glad bild = glad rebecca!


1 oktober /debora

hejni! :)
hur mås det ? ;) höhö,
nu umgås jag med min vän beckman :D det är skoj! som vanligt :D hihi
vi gör dock inte så mke x) har haft ett väldigt seriöst samtal, i flera timmar, om samma sak typ x) loll
vi har våra speciella samtalsämnen x) haha!
men vi har tänkt att vi måste få fler folk o läsa våran blogg, de är ju inte så kul med typ 4 läsare bara..
men vi vet inte vad vi ska skriva om för att folk ska läsa, tips? :D höhö.

o idag så kom jag på en väldigt smart tanke,
det  var så att ja tänkte att man säger ju att man plattar håret, men sen även om man har lockigt så säger man att de är platt om man inte har nån volym typ, så då borde man typ säga att man rakar håret när man plattar det, eftersom det blir rakt, men de funkar ju inte, eftersom det betyder nått annat x) men ja har inte riktigt kommit på vad man ska säga istället, ska tänka på saken ;) höhö.

idol börjar om en timme o 4 minuter, då ska vi kolla på det :D de blir skoj! :D för annar sskulle vi ju inte göra det  x)

o idag hade vi NOprov, jag tror det gick ganska bra, fast jag gissade på flera frågor, men de kanske var rätt, eller så va de helt fel x) märks väll ;)
jaja, nu ska vi hitta på något annat skoj!
ajö!

RSS 2.0